Настільна версія
мова | язык

Данилка "втягнули" у п'яну бійку

23 Листопада, 12:19

Поділитися:

В Інтернеті з'явилася "качка" про перепалку між артистом Андрієм Данилком та російським виконавцем шансону Сергієм Сухачовим. Втім, у коментарі ТаблоIDу прес-служба Данилка, як і сам Сухачов, цю історію називають наклепом та вигадкою.

За версією деяких ЗМІ, перепалка між Данилком та російським шансоньє Сухачовим сталася у маєтку одного з українських чиновників у Конча-Заспі.

На дні народження посадовця, як пише "Экспресс-газета", окрім Сердючки та Сухачова виступали Софія Ротару, "ВІА Гра", "Хор Турецького", тощо.

За даними видання, Данилко в образі Вєрки Сердючки назвав Сухочова "хлопчиком", а той огризнувся.

Коли ж усіх зірок розсадили по залу, до Сухачова буцімто підійшов "сильно п'яний" Данилко. Андрій, як пишуть, був без гриму, але у відомій дзеркальній зірці, одягненій просто на бейсболку.

"Він для чогось почав тикати пальцем у виконавця шансону і верещати: "Та я можу тебе купити, як повію!" Сухачов ляпнув: "Іди геть, підо***с!" Данилко у відповідь назвав його бидлом. Ну і почалося: "Підемо вийдемо! Я тобі табло начищу", - переказує видання слова буцімто очевидців.

Далі Сухачов буцімто збив з голови Сердючки її шапку-зірку. Сухачов при цьому поранився.

Кінець конфлікту начебто поклав розлючений іменинник, який відвів шансоньє із собою.

У телефонному коментарі ТаблоIDу з Москви сам Сергій Сухачов спростував інформацію про бійку, заявивши, що взагалі не впевнений, чи була на святі Вєрка Сердючка.

"Не знаю - хто це написав, тому це і треба. Я був на концерті, але там такого не було. Не знаю, хто це все вигадав. Там був хтось схожий на неї, але це була не вона. Хтось схожий або двійник. Я взагалі її вживу не бачив жодного разу. Ну це точно не він, не Данилко це", - прокоментував чутки Сухачов.

До слова, співак відмовився назвати ім'я українського чиновника, на святі якого буцімто відбувся конфлікт.

"Ні, ні, ні, я навіть підписався, що не казатиму", - наголосив Сухачов.

Так само заперечують інформацію про бійку і представники Андрія Данилка, прес-служба продюсерської компанії "Mamamusic".

"Ця інформація ніяк не стосується дійсності. Подібного виступу і з таким складом артистів в принципі не було. В період жовтень-листопад Андрій працює в тривалому гастрольному турі по Росії та Європі", - зауважили у прес-службі ТаблоIDу.

"Ще одне уточнення - Андрій в принципі не працює на маленьких майданчиках, таких, як приватні садиби. Під час виступу на сцені з Вєркою Сердючкою одночасно знаходяться близько 20-ти артистів балету і музикантів... 100% наклеп..," - додали представники Данилка.

Окрім того, як пише "Сегодня", син Софії Ротару, яка нібито виступала на тому самому дні народження, заявив, що "вперше чує про якусь там бійку".
Помилковий заголовок — Lfybkrf @dnzuyekb@ e gэzye ,sqre

23 Листопада, 12:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій