Настільна версія
мова | язык

За ніч із Каменських давали 150 000 доларів

10 Березня, 19:43

Поділитися:

Продюсер, співак і телеведучий Потап впевнений, що наступні 10 років попит на дует "Потап і Настя" буде шаленим. Тому наразі артист свою напарницю Каменських нікому "перепродавати" не збирається, навіть на ніч. Про те, скільки йому пропонували за ніч із Настею, про зв‘язки із політикою, виступи за Януковича та екстрім у роботі Потап розповів в інтерв'ю "Сегодня".

Як розповів Потап, із депутатом БЮТ Миколою Баграєвим він співпрацює на партнерських засадах.

"Що значить "дах"? Микола - мій партнер, ми ж не рекетири. Я виріс на тому, що робив Микола Баграєв, коли він створював "Таврійські ігри", наприклад. Тому вважаю престижним працювати з ним, і він дуже цікава людина , з великим досвідом", - сказав Потап на закид, що його "кришує" депутат Тимошенко.

"Ми працюємо з ним лише в медійному просторі і наші зустрічі носять характер переговорів тільки у площині тих чи інших схем в шоу-бізнесі. Як правило, вони до політверхівки не доходять зовсім", - додав артист.

Втім, зв‘язки з БЮТ не завадили тому факту, що після туру за Тимошенко, "Потап і Настя" попрямували співати за нову владу - на підтримку Віктора Януковича.
"Ми вже дали концертів 10 на майданчиках під егідою Партії ргіонов. Тому що ми - артисти. Нас кличуть - ми приїжджаємо і працюємо. Нас цікавлять навіть не гроші, а можливість виступити перед людьми", - пояснив Потап таку їхню з Каменських "гнучкість".

Водночас сам зробити кар'єру в політиці Потап не прагне:

"Ні-і. Я вмію робити музику, можу приїхати на будь-яке весілля і підняти всіх на вуха. Я не хочу розучитися це робити. Йти туди для мене означає - гнатися за грошима. Навіщо?"

Втім, артист не відкидає, що пропозиції відповідні отримував.

"Так, я чудовий оратор і знаю про це. Тому вже підходили. Але в політиці ти починаєш зомбувати людей заради чужої ідеї. То навіщо мені зраджувати себе? Я вже зрадив себе у репі, але тоді мені довелося переконати себе - що, щоб почати заробляти, мені треба робити музику, яка подобається всім. Але зрадити себе у музиці я вже не зможу", - заявив Потап.

Як і багато хто з політиків, Потап тримає у таємниці розмір свого заробітку.

"Тому що це - закрита інформація. Я вам скажу одне: що весь той заробіток, який мені приносить діяльність продюсера, співака і від усього іншого, удвічі більший, ніж приносить дует "Потап і Настя". І давайте краще порахуємо зарплати депутатів? А артистів і повій не чіпайте, будь ласка. Ми - поза грою", - сказав він.
До слова, за п‘ять років у шоу-бізнесі Потап досі не дозрів до думки "зрубити бабла і звалити".

"Я можу сказати все, що завгодно - тричі йшов зі сцени. І чесно це казав на ту мить. Але потім у тебе з'являються 20 голодних артистів, які скажуть: "Льоша, на кого ж ти нас залишаєш?". Ти дивишся на весь цей шоу-бізнес, на все л... але і думаєш, ну, хто ж їм скаже, що воно - л... І ти змінюєш свою думку. Я у своєму маленькому болоті - вісь, довкола якої все крутиться..," - наголосив Потап, додавши пошепки: "Ой, люблю поговорити за всяку фігню".

Цікаво, що якщо раніше стиль. в якому він співає із Каменських, Потап називав "колгоспним r‘n‘b", то тепер - "стилем колгоспного жлобства".

"А поки дует подобається людям - він буде існувати. Перестане - ми закриємо цю групу і випустимо Настю окремо", - пообіцяв продюсер.

Хоча прогнози Потапа стосовно попиту на його продукт цілком райдужні: "Протягом десяти років попит буде шалений. Це я вам обіцяю".

До популярності Каменських, як запевнив Потап, у нього ревнощів немає. За словами чоловіка, Настю в нього перекупити і не намагалися: "Ні, жодного разу. Це все одно, що попісяти на електродріт. А у нас всі люди думаючі. Але її намагалися переманити, однак Настя не захотіла".
Як каже продюсер, Каменських чудово знає, що таке працювати у продюсерському центрі Потапа, як до неї тут ставляться, і що вона заробляє "добрі гроші".

Потап, за його зізнанням, від самого початку усвідомлював, в чому цимес Насті.

"Що у ній такого, я розумів: вона гарна дівчинка, з чудовими вокальними даними. Але мене це дратувало сильно. Я ніяк не міг впоратися зі своїми амбіціями. Мені здавалося: нічого собі - я все придумав, а вона лише співає і така популярна. Всі: "Вау!", а я, як якийсь придаток, ззаду бігаю. Мене це сильно дратувало", - зізнався він.

"А потім я заспокоївся: прийшов мій час. І ще я зрозумів, що між хлопчиком і дівчинкою - дівчатка завжди подобаються більше. Вони гарні, їх більше шкода", - додав Потап.

А ще дівчат більше хочеться. Так, на Потапа не раз дивилися, наче на сутенера Насті Каменських.
"Так, я постійно отримую такі пропозиції", - підтвердив він. Причому пропонували за співачку різні суми.

"Більше $150 000 за ніч не було. Були прикраси на 50 штук євро. Але, на щастя, Настя не має нічого спільного з продажною жінкою. Бо, якби вона хотіла бути співаючою повією, як це дехто у нас практикує, у неї б це чудово вийшло. Хоча, гадаю, ми б з нею вже не працювали, і Настя заробила б у результаті менше, ніж співами", - припустив Потап.

За словами чоловіка, Каменських вибухала одразу, щойно їй намагалися подарувати подарунок, зі словами в дусі "Я вам що? Повія?!".

"Я - постійний буфер у цій ситуації, тому що Настя - дівчина з характером. Правда, зараз вона вже не так гостро реагує на знаки уваги, я провів з нею виховну роботу. Вона ж раніше дуже різко і грубо відповідала на них, але я їй пояснив, що не всі хочуть затягнути її у ліжко. Є чоловіки, які хочуть просто подарувати квіти і отримати натомість посмішку і їм можна посміхнутися, а за необхідності - спокійно пояснити, що секс-послуги ми не практикуємо", - вів далі продюсер Насті.

Взагалі, якщо судити за словами Потапа, то їхня з Настею робота не раз передбачала не лише конфузні, а й ризиковані ситуації. Бували випадки, коли замовники на приватних вечірках поводилися неадекватно чи нахабніли.
"Так, у нас були такі випадки. Виступали на кораблі, а ми знаходилися за 20 кілометрів від узбережжя Барселони. І тут власники просто почали зачиняти на ключ каюти, зачиняти приміщення, щоб нас ізолювати. Довелося стрибати за борт. Тобто ми спускали човни й на них пливли звідти. Робота реально ризикована. То щось не те скажеш, то не те заспіваєш і дістають зброю..," - лякає Потап.

"Так, був випадок, коли на азіатському весіллі ми почали співати пісню "Не пара" і присутні дістали автомати. При цьому сказали: "Ви що, охрініли - на весіллі співати таку пісню?!". Хоча нареченій дуже сподобалося", - поділився спогадами продюсер.

За його словами, буває по-різному: "і важкими предметами кидають у нас, і голки в іграшки м'які підкладають... Мужики особливо люблять приставати до наших жінок".

"Але в Україні нічого такого не відбувається. Ми одна з найулюбленіших груп не лише звичайних людей, а й можновладців, і треба бути ідіотом, щоб з нами задиратися. Вже були такі випадки, коли до нас приставали і не в Україні, але ми телефонували нашим великим людям, які передзвонювали великим людям у тій країні і проблеми закінчувалися", - пояснив, як все влагоджується, Потап.

Втім, за словами чолов‘яги, у його конторі все ж люди некофліктні й такі випадки траплялися не так часто.
Помилковий заголовок — Pf ysx sp Rfvtycmrb[ lfdfkb 150 000 ljkfhsd

10 Березня, 19:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон