Настільна версія
мова | язык

Red Hot Chili Peppers вперше виступлять у Петербурзі

28 Листопада, 21:36

Поділитися:

Концерт відбудеться на сцені стадіону Петровський 20 липня 2012, повідомив глава концертного агентства NCA Михайло Шуригін. "Це справжнє стадіонні шоу, для якого RHCP везе з собою все обладнання - від сцени, до відео. Під час двогодинного виступу вони будуть грати якийсь мікс, по черзі виконуючи то нову пісню, то старий хіт", - розповів Шуригін.

За його словами, стадіон вміщує близько 30 тисяч глядачів. Квитки на концерт будуть продаватися з 2 грудня по" демократичними цінами "- від 1,5 тисяч рублів. Також вже відомо, що квитки у фан-зону коштуватимуть 5 тисяч рублів, а vip-місця - приблизно по 10-12 тисяч рублів.

Як розповів Шуригін, RHCP вже приїжджали в Росію років 12 тому - тоді вони виступили з безкоштовним концертом у Москві на Васильєвському узвозі, зібравши більше мільйона глядачів. "Припускаю, що цього разу в Москві концерт теж може бути", - каже він. Виступ відбудеться в рамках Щорічного музичного фестивалю Tuborg Greenfest, в рамках якого в Росії виступали такі всесвітньо відомі музиканти, як Metallica, 30 Seconds to Mars, співачка Pink та інші.

Американська фанк-рок гурт Red Hot Chili Peppers створена в 1983 році в Каліфорнії вокалістом Ентоні Кідісом, басистом Майклом Белзарі (Флі), гітаристом Хіллела Словаком і барабанщиком Джеком Айронсом.

За майже 30-річну кар'єру музиканти випустили десять альбомів, отримали 7 премій Греммі, почесне місце в 30-ті кращих рок-музикантів світу за версією VH1, вершини чартів, від MTV і Billboard до піратських трекерів.

Раніше повідомлялося про те, що Red Hot Chili Peppers збираються приїхати до Києва. Про це на своїй сторінці на Twitter повідомив бас-гітарист колективу Майкл Flea Бальзарі. Один з читачів задав Флі наступне питання: "Ви приїдете в Україну? Я з 1999 року мрію зіграти з вами на гітарі, це було б самим грандіозною подією в моєму житті. Це можливо?", На що бас-гітарист Red Hot Chili Peppers відповів:" Так, ми приїдемо до Києва! Схвильовані і щасливі ... ", - пише obozrevatel.com

Помилковий заголовок — Кув Рще Сршдш Зуззукы dgthit dbcnegkznm e Gtnth,ehps

28 Листопада, 21:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)