Настільна версія
мова | язык

Тріо українських красунь "SIRENA" підкорили шведів з "ROXETTE"

28 Листопада, 23:51

Поділитися:

SIRENA виступить на розігріві у легендарного супердуету Roxette.

6 грудня SIRENA вийде на сцену Палацу спорту і виступить на розігріві у Roxette, що прибуває в Україну в рамках світового турне на підтримку нового альбому "Charm School".

Вибір на артисток впав не випадково. З великої кількості претендентів на участь у концерті зі всесвітньо відомим колективом, закордонні менеджери вибрали саме групу SIRENA.

Заначимо, що повернувшись з Ірландського Белфаста з церемонії вручення престижної премії MTV, де група SIRENA отримувала нагороду від музичного телеканалу, дівчата з модного тріо дали сольний концерт у столичному "Crystal Hall".

Концерт пройшов з неймовірним ажіотажем, щоправда, не обійшлось без інциденту. Повернувшись в гримерку, Софія, Шаман і Лєнка виявили, що пропали їхні сценічні наряди - під час свого виступу дівчата кілька разів змінювали костюми. Зникли плаття, в яких вони напередодні виступали в ефірі популярного теле-шоу.

Дорогі шати-трансформери були пошиті для тріо відомими українськими дизайнерами і обійшлися продюсеру колективу в "копієчку". Зараз нагальним чином замовлені такі ж вбрання у тих же самих кутюр'є.
Помилковий заголовок — Nhsj erhfїycmrb[ rhfceym @ЫШКУТФ@ gslrjhbkb idtlsd p @КЩЧУЕЕУ@

28 Листопада, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис