Настільна версія
мова | язык

У пентхаусі Лорак вирують турецько-грузинські пристрасті

29 Листопада, 22:02

Поділитися:

Співачка Ані Лорак плекає своє щастя у дворівневому пентхаусі в 300 квадратів і мріє про сина. Кароліна визнає, що пристрасті між нею та її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу вирують неабиякі, проте без них - зірці було б просто нудно, а зараз доводиться "прикусювати" вдома язичок.

Про це Ані Лорак розповіла в інтерв‘ю російському виданню "7 дней".

Всупереч пліткам про розлучення, Лорак запевняє: вона щаслива у шлюбі. А після народження доньки Софії, за словами співачки, вони з чоловіком стали ще ближче.

"Тепер ми з Муратом по-справжньому рідні люди. Але, як і раніше, він захоплюється мною і постійно хоче мене чимось здивувати. То купить незвичайну сукню. То несподівано заїде за мною після зйомок і повезе у ресторан. То просто запросить у кіно..," - ділиться Кароліна.

Після таких вилазок, попри втому, подружжя повертається додому і ділиться враженнями.

"Я дивлюся на чоловіка і думаю: "Класно, що ми у нашому домі, що зі мною чоловік, а в сусідній кімнаті сопе наша донька. Ось воно - щастя. Що мені ще треба?" І сама собі відповідаю: "Напевно, синочка". (Сміється.) Ми з чоловіком про це мріємо..," - зізнається зірка.

При цьому, начитавшись книжок з психології, Кароліна зробила висновок: у спілкуванні з чоловіком важливо стежити за тоном.

"Адже одну й ту саму фразу можна вимовити так, що чоловік образиться або, навпаки, розтане від захоплення. Я помітила, що Мурат дуже чутливий, він тонко реагує на мою інтонацію у найзвичайнішій розмові або на погляд, кинутий мимохідь", - пояснює артистка.

Основною ж запорукою сімейного щастя Лорак вважає кохання.

"Так, у мого чоловіка вибуховий темперамент, адже у нього тато - турок, а мама - грузинка. Натомість він живий, справжній. Якщо любить - значить, носить на руках. Але коли свариться, то висловлює все, емоції у нас зашкалюють", - визнає Ані.

"Одного разу поставила собі запитання: "Чи змогла б я покохати людину, яка в усьому б зі мною погоджувалася, беззаперечно слухалася б мене?" І відповіла: "Ні!" Тому що без сплеску емоцій, душевного трепету, які є у мого чоловіка, не можу жити", - заявляє Кароліна.

Втім, і самій співачці, як вона зізнається, іноді теж хочеться відвести душу. Каже, через обсяг роботи та втому неможливо не дратуватися. Але запевняє: вона навчилася тримати себе в руках.

"Тому, як би важко не склався у мене день, вдома я прикушую язичок і кажу собі: "Спокійно! Видихни. Прийми душ. Розслабся". І дійсно, з ванної виходжу вже з посмішкою: "Привіт, любий!" - каже Лорак.

Каролі стверджує, що її турецький обранець - хороший батько.

"Нашу Сонечку він називає "кизим" - "донечка моя", - каже вона.

Між іншим, період вагітності Кароліна згадує з особливими відчуттями.

"...Я заздрила жінкам, у яких була можливість покапризувати, поганяти чоловіків заради виконання різних невинних забаганок. (Зі сміхом.) Все це я змогла собі дозволити починаючи з сьомого місяця вагітності..," - розповідає вона.

Саме тоді Лорак, за її словами, "як равлик, сховалася у своєму будиночку, в своєму маленькому світі".

"Не хотілося жодного стороннього спілкування, не тягнуло ходити по ресторанах, я віддавала перевагу домашнім посиденькам. Після 15 років безперервної роботи раптом зрозуміла: як це здорово - лежати на дивані з книжкою, спати, скільки хочеш, їсти, що захочеш, нікуди не поспішати, ходити без каблуків і макіяжу..," - зізнається зірка.

Дочка ж, як стверджує співачка, принесла у її життя "море щастя і океан відповідальності".

"Коли я її вперше побачила, мене вразив її погляд - такий дорослий, зосереджений. Вона в нас мудра. Ніколи не вередує. Навіть коли робили їй щеплення, вона не плакала, не істерила, а лише крякнула, скривилася і посміхнулася", - ділиться Ані.

Із появою дитини життя Кароліни змінилася кардинально, "тому що тепер все крутиться навколо нашої дівчинки".

"...Для мене Сонечка - сонечко, всесвіт... Доньці п'ять місяців, вона вже перевертається зі спинки на животик, агукає. А одного разу мені здалося, що вона сказала щось схоже на "мама". Тієї миті я розридалася від щастя", - каже Кароліна.

"Мурат пообіцяв нянечкам премії, якщо у Софії першим словом буде "тато". Ось вони невтомно і тренують її: "Скажи "тато, та-то". Але схоже, що Сонечка спочатку вимовить все-таки слово "мама", - припускає зірка.

Як запевняє Ані Лорак, Налчаджиоглу із задоволенням возиться з дочкою Сонею.

"Але я розумію, що і йому треба відпочивати - у нього непроста робота. Тому вночі до дитини встаю я. Але якщо раптом мені хочеться попити, то чоловік встає і йде за склянкою води - сонний, незадоволений, але йде", - каже вона.

Софія, як вирішили її батьки, буде православною - "прийме віру тієї країни, в якій вона живе". Та й поруч із новим помешканням зіркового сімейства є православна церква. За словами співачки, при виборі квартири для неї це було ще одним плюсом.

До слова, не так давно подружжя в'їхало до нових розкішних апартаментів.

"Якби у дитинстві мені, маленькій дівчинці з міста Чернівці, сказали, що у мене будуть хороми у 300 квадратних метрів, не повірила б. Я жила в інтернаті, у кімнаті з 15 сусідками, спала на вузенькому ліжечку з поганеньким матрацом..," - згадує артистка.

Свою першу квартиру Лорак "психонула" і купила у 2003-му році - в районі Хрещатика, у гарному старому будинку.

"Чому "психонула"? Бо дуже ризикувала. Довелося взяти величезний кредит. Це був мій перший дорослий крок. Спасибі, що знайшлася людина, яка за мене поручилася... Суму, яка раніше здавалася мені казково великою, спокійно погасила за 3 роки", - веде далі Лорак.

Як каже співачка, коли з нею почав жити Мурат, їм було досить двох кімнат. Але потім парочка задумалася про дітей і зрозуміла, "що нам терміново треба розширюватися".

Про свої нинішні хороми Лорак каже так:

"Майже центр міста. Натомість поруч величезний ліс і ставок. Мурат повіз мене дивитися квартиру ввечері. Я побачила "коробку" височенної вежі, в якій навіть ще не було стін. Але будинок відразу мені сподобався - дуже цікавий проект. Мурат запропонував піднятися на останній, 24-й поверх, на якому розташовувалися наші майбутні апартаменти..."

Остаточно співачку підкорила панорама з вікон квартири.

"Одразу ж сказала Мурату: "Я згодна". Як кішка, інтуїтивно відчула: тут мені буде добре. Я взагалі завжди відчуваю серцем: моє - не моє, треба - не треба. Поки інтуїція мене ніколи не підводила..," - ділиться Ані.

Ремонт у квартирі Мурат взяв на себе, а виконробом став брат Кароліни Андрій.

"Після школи він не знав, яку професію обрати. Тато був будівельником, і він вирішив піти по стопах батька. Я підтримала брата, оплатила йому навчання у відповідному інституті. Жартувала: "Може, коли-небудь ти мені побудуєш будинок?" - згадує Кароліна Куєк.

При цьому, за словами зірки, Мурат "відразу зрозумів, що нам треба купити ще й сусідню квартиру, у якій був вихід на дах".

"Таким чином, ми придбали ще й величезну терасу. Я спочатку сумнівалася: як це, відразу замахнутися на 300 метрів, адже ми залазимо у борги, позичаємо велику суму. Але Мурат переконував: "Зараз заощадимо, потім будемо шкодувати". І, виявилося, що він мав рацію", - каже Лорак.

"В результаті ми живемо в унікальному дворівневому пентхаусі. 300 метрів щастя", - додає Кароліна. За словами зірки, в її чоловіка взагалі талант торгуватися.

Як запевняє співачка, у питаннях оформлення пентхаусу, у неї з чоловіком були однакові вимоги до дизайнера і архітектора:

"...Більше світла і повітря - у нас у вітальні вікна від підлоги до стелі. Тільки бежеві, сірі, білі тони. Жодних кричущих деталей, різких акцентів, скрізь атмосфера спокою, єдиний стриманий стиль. Адже в будинку головне - люди, а не вигадливі меблі!"

Перше, що купило подружжя у новий дім, - овальний стіл, за яким може зібратися велика родина.

"...Для мене саме він - символ домашнього затишку, вогнища. Також відразу запланувала великий гардероб у дитячій. Я ще не знала, хто у нас народиться, але розуміла, що малюка нашого ми будемо балувати", - сміється Кароліна.

Окрім того, у нових апартаментах жінка втілила свою давню мрію - зробила. для себе кімнату-салон. Це робочий кабінет Лорак. Тут зібрані її концертні костюми та взуття. Стоїть професійний гримувальний столик, а незабаром з'явиться і столик для манікюру

"Тут мій світ, світ співачки. Тому у шафі замість звичайних дзеркальних поверхонь моя збільшена фотографія - я дуже люблю саме цей знімок. Коли заходжу сюди - сумна або втомлена, - бачу його і починаю посміхатися..," - каже Лорак, якій явно любові до себе не бракує.

Натомість турецький чоловік співачки, за її словами, найбільше любить куточок у вітальні, де стоять дві кушетки. "Лежачи на них, так класно через скляні стіни милуватися нічним містом", - пояснює Кароліна.

На терасі подружжя готує зону для барбекю. А поки що там няня прогулює їхню дочку у візочку.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак та турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружилися 15-го серпня 2009-го року. А за два роки, 9-го червня у подружжя народилася донька Софія, хрестити яку мають Софія Ротару та Філіп Кіркоров.
Помилковий заголовок — E gtyn[fecs Kjhfr dbhe.nm nehtwmrj-uhepbycmrs ghbcnhfcns

29 Листопада, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон