Настільна версія
мова | язык

Ягольник писав хіти після сексу з Могилевською, а вона з ним не ділилась грішми

29 Листопада, 22:45

Поділитися:

Роман Наталки Могилевської та Олександра Ягольника тривав трохи більше року, потім закохані розбіглися і ось уже 15 років практично не спілкуються.

Наталя Могилевська не приховує, що саме завдяки Ягольнику вона стала відомою співачкою. Він написав для неї перші хіти і дарував особливі подарунками – "прикольні сексуальні штучки".

Він не звертав уваги на те, що йому кажуть доброзичливці: "Не будемо згадувати цього, але я завжди відносився до цього питання толерантно... і готовий був прощати все інше".

Про це не хоче згадувати і сама Могилевська. Хоча і зізнається, що у Ягольника теж була не лише Могилевська: "Йому під силу було ставити в цьому хіт-параді співачок в будь-якому рейтингу. Саші хотілось, мабуть, десь підняти свою чоловічу значимість, і якось відчути себе затребуваним".

Олександр пам'ятає перший скандал, що йому влаштувала Наталя через ревнощі. Коли виявилося, що один з її перших хітів Ягольник присвятив іншій.

"Це був величезний скандал, хоча пісня писалась на очах у Наталі, після 2-х годинного сексу, у неї на кухне, в голому стані, а потом граючи на роялі", - відверто розповідає Ягольник.

Коли ці стосунки далеко у минулому, Ягольник зізнається - головною причиною їхнього розлучення були не зради:

"Вона заробила за 2 місяці, ну, как Рінат Ахметов, грубо кажучи. Тому я і кажу, що "ми ж робили все разом, Наташа, а ділитися коли?".

Вірність у шоу-бізнесі, на думку Ягольника, поняття досить відносне. Доведено не одним поколінням - на початку кар'єри нові хіти потребують нових емоції, але з часом це минає.
Помилковий заголовок — Zujkmybr gbcfd [snb gsckz ctrce p Vjubktdcmrj.? f djyf p ybv yt lskbkfcm uhsivb

29 Листопада, 22:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день медсестер

День матері

Сьогодні іменини святкують:

Артем (Артемій), Василь, Іван, Федот, Филимон