Настільна версія
мова | язык

Солістка Dress Code співає під наркозом!

29 Листопада, 23:08

Поділитися:

Нещодавно дійсно було виявлено, що рудоволоса солістка Dress Code, відома під сценічним ім’ям Білка, співає під наркозом – це стало несподіванкою для усіх, навіть для самої Білки.

Як відомо, неприємності не обходять стороною навіть жінку, яка співає. Та й з Білкою ситуація спочатку була відносно банальною, хоч і неприємною: через гостру біль у животі довелося визвати швидку медичну допомогу, яка тут же доставила артистку до лікарні для проведення операції з видаленню апендициту.

Все це дуже сумно, але ж несподіванки на цьому ще не скінчилися, тому що після введення наркозу дівчина почала співати - спочатку досить нерозбірливо, а потім все голосніше та голосніше! Така реакція здивувала навіть нарколога, а хірурги визнали, що такою веселою операції з музичним супроводом в їхній практиці ще не було, хоч це не одиничний випадок, коли пацієнти після введення наркозу поводяться неадекватно. А на третій день після операції Білка знов відзначилася – коли збігла з лікарні на зйомки новорічної передачі: адже у артистів не буває вихідних за листком непрацездатності. В лікарні вже назрівав скандал через непосидливу пацієнтку, але ж на щастя, його вдалося зам’яти: щира посмішка та іменний автограф на збірці пісень здатні розтопити серця навіть медичних ескулапів. Хочеться побажати Білці здоров’я та більш можливостей співати на концертах, а не у лікарні!
Помилковий заголовок — Cjkscnrf Вкуыы Сщву cgsdf' gsl yfhrjpjv!

29 Листопада, 23:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)