Настільна версія
мова | язык

Гурт С.К.А.Й. відсвяткує 10-річчя з легендою польського року

29 Листопада, 23:13

Поділитися:

Тернопільський гурт С.К.А.Й. відсвяткує свій ювілей у компанії друзів-артистів.

Групі С.К.А.Й. виповнюється 10 років. У рамках святкування річниці буде проведено концертний тур по містах України. Точкою відліку стане Гала-концерт в Києві, який пройде 8-го грудня.

С.К.А.Й. представлять шоу-програму, засновану на хітах і абсолютно нові роботи, а так само покажуть який шлях вони пройшли за ці 10 років. Від перших репетицій, до стадіонів, від невідомості, до прямих ефірів.

Група презентує нову пісню, присвячену ЧЄ 2012, записану спільно з легендою польського року - групою "Budka Suflera". Привітати іменинників прийдуть відомі українські артисти: Руслана, Друга Рiка, Гайтана, Брати Карамазови, ТНМК, Скрябін, Піккардійська терція, Green Grey, Gouache, Гудімов, Дмитро Шуров aka Pianoбой.

Спеціальними гостями стануть легенда польського року - група Budka Suflera.

Гурт С.К.А.Й. справедливо можна назвати однією з найпопулярніших рок-команд в українському шоу-бізнесі. Група була заснована в 2001 році. З того часу було записано три альбоми, були дані концерти по всій Україні, були виступи на фестивалях "Червона Рута", "Перлини сезону", "Таврійські ігри".

У групи активна позиція у питанні поширення СНІД'ом в Україну. Так само, С.К.А.Й. часто виступає на благодійних концертах. Група володіє преміями: "Кращий соліст", "Кращий альбом", "Краще відео", "Кращий тур".
Помилковий заголовок — Uehn C/R/F/Q/ dslcdznre' 10-hsxxz p ktutylj. gjkmcmrjuj hjre
29 Листопада, 23:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон