Настільна версія
мова | язык

Кіркоров розповів подробиці народження доньки Вікторії

30 Листопада, 23:37

Поділитися:

Стали відомі нові подробиці про обставини народження дочки Філіпа Кіркорова.

"Вона - моя копія!" - цитує щасливого Філіпа "Експрес-газета". Співак розповів, що у дитини темне волосся і карі очі, як і в нього. А от матуся новонародженої - класична блакитноока білявка.

Кіркоров спростував численні чутки, що дочку йому народила сурогатна мати в Америці.

"Я в стані завести дитину звичайним людським способом", - повідомив співак. Матір'ю маленької Віки опинилася давня подруга співака, яка кілька років тому переїхала жити до Америки з Росії.

Відомо, що Вікторія з мамою незабаром випишуться з американського пологового будинку. Вони житимуть у розкішному будинку Філіпа Кіркорова в Маямі, який розташований недалеко від океану. Цей будинок Філіп придбав нещодавно спеціально для малятка.

Через велику зайнятість Кіркорова виховувати дівчинку буде рідна тітонька Філіпа Марі. Їй 66 років і своїх дітей у неї немає. Вона з радістю погодилася допомагати племіннику і дуже щаслива, що зможе поняньчитися з малою.

Сам Філіп бачив дівчинку лише на фото, яке йому надіслали з Америки. Артист зможе живцем подивитися на свою дочку тільки після запланованих концертів та зйомок.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd hjpgjdsd gjlhj,bws yfhjl;tyyz ljymrb Dsrnjhsї

30 Листопада, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон