Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс відзначили 20-річчя футболом і рок-н-ролом

1 Грудня, 00:11

Поділитися:

Днями українська рок-група Мед Хедс відзначила своє 20-річчя масштабним концертом в Crystal Hall.

Привітати винуватців свята прийшла дуже різноманітна публіка. Дорослі солідні чоловіки в костюмах, дівчата і хлопці у вишиванках, і кремезні юнаки з ірокезами юрмилися біля входу, начісуючи свої зачіски і забризкуючи їх лаком для волосся.

Гості несли величезні зв'язки кульок з побажаннями, листівки, квіти. Представники компанії "Таврійські ігри" презентували музикантам величезного Діда Мороза, назвавши його путівкою на новорічний концерт, який відбудеться на Майдані Незалежності. А група ТНМК в особі Олега "Фагота" Михайлюти та директора групи Богдана Уцехи подарували арт-композицію Олега Бірчака, відомого діяча в галузі сучасної української психіатрії.

"Вони ж все-таки "божевільні голови". А ця робота була створена психіатром, під враженням від спілкування зі справжніми божевільними. Нехай дивляться на картину, і пам'ятають про те, що назву своїй групі вони вибрали вірно. Вони справжні музичні божевільні», - поділився Олег "Фагот" Михайлюта.

Мед Хедс задовольнили всіх: виконали кращі запальні рокабіллі хіти, потім перейшли до рок-н-ролу і реггі, доповнивши все вище перераховане колоритним українським фольком в ска обробці. Презентація нового відео на пісню "Ой, мамо, люблю Гриця", і презентація нової футбольної пісні "Велика гра". А в перервах спортивний ведучий Микола Васильков розігрував футбольні м'ячі та футболки з символікою Євро-2012. Самим затятим прихильникам дістався м'яч з автографами музикантів групи Мед Хедс.

Вадим Красноокий: Ми не випадково звернулися до футбольної тематики на нашому ювілейному концерті. Наступного року на українців чекає справжнє футбольне свято. І я вважаю, що кожен повинен зробити все можливе для успішного проведення футбольного чемпіонату. Ми, музиканти, будемо писати хороші пісні. Зізнаюся, що група відмовилася від пропозицій взяти участь у літніх фестивалях за кордоном, бо хочемо бути у рідній країні у такий важливий момент. Цей чемпіонат - привід пишатися нашою Україною.

Вже за 2 дні після київського концерту, Мед Хедс святкували ювілей на сцені львівського клубу Picasso. Львівський концерт можна назвати одним із найдушевніших виступів за 20 років роботи групи.
Помилковий заголовок — Vtl {tlc dslpyfxbkb 20-hsxxz aen,jkjv s hjr-y-hjkjv

1 Грудня, 00:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея