Настільна версія
мова | язык

Аліна Гросу зіграє Офелію

3 Грудня, 00:16

Поділитися:

Співачка та студентка ВДІКу Аліна Гросу на випускному четвертому курсі зіграє роль Офелії з трагедії Вільяма Шекспіра "Гамлет". Про це співачка розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Всі дівчата добивались цієї ролі, але викладачі персонажа побачили в мені. Бо це така наївна, мила і нічим незіпсована дівчина, як я", - зауважує Гросу.

Зараз Аліна вчиться на другому курсі акторського відділення.

"Я наймолодша студентка ВДІКу. На акторському найменший хлопець після мене має 19 років, а найстарший 29. Коли вступала, то найперше, що мене запитали, скільки мені років. Потім злякались, задумались і вже хотіли казати "До побачення", як я попросила прочитати уривок із "Легкого дихання" Івана Буніна. І мене взяли на третій тур. Молоді актори дуже потрібні для театру і кіно. Бо дорослі вже не можуть зіграти Джульєтту або інші молоді ролі", - наголошує Гросу.

Найважче у ВДІКу було подолати українську вимову в російській мові.

"В російській мові з'їдаються перші приголосні і голосні звуки. Типу не "молоко", а "млако". Тепер я постійно думаю, як правильно сказати слово. От "новорожденный" чи "новорожденый". Можна звихнутися. І так буває. На деяких ВДІК вплинув настільки, що пішли лікуватися в психлікарню. Але я справлюся, бо прийшла із шоу-бізнесу", - запевняє співачка.

Однак можливе майбутнє невідомої актриси її лякає.

"Інколи мене лякає майбутнє. Не знаю, чи зможу досягнути половину того, що зробила Людмила Гурченко. Що може бути гіршим, ніж невідома актриса? Коли ти витрачаєш стільки часу на навчання, терпиш образи, відвідуєш кожну репетицію, знаючи, що виходиш лише на дві секунди. Тому, якщо в мене не складеться із театром, я повернусь до співу", - задумалась молода акторка.
Помилковий заголовок — Fksyf Uhjce psuhf' Jatks.

3 Грудня, 00:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій