Настільна версія
мова | язык

Співачка Наталка Карпа підкорила Львівську Оперу концертним шоу європейського рівня

3 Грудня, 00:34

Поділитися:

25 листопада у Львівській Опері відбувся грандіозний сольний концерт співачки та заслуженої артистки України Наталки Карпи. У цей вечір в одному з кращих залів Європи був абсолютний аншлаг. Квитки шанувальники Наталки Карпи повністю розкупили задовго до концерту. Та це й недивно, адже такого дійства вони чекали дуже давно. Це перший великий концерт співачки у рідному Львові і одразу на одній із найкращих сцен, про яку тільки може мріяти будь-який артист.

«Інша» Наталка Карпа, справді, виконала свою передконцертну обіцянку - здивувала усіх різноманіттям образів – 5 кардинально різних, але по-своєму ефектних костюмів, кращі хіти від «Я додому повернусь» до найновіших прем”єр, несподівані дуети з Мією (пісня «Розпач»), групою «Glamour» («Я все віддаю»), групою «Шоколадка» («Хочу літа») та, звичайно, живий звук і величезні екрани, відео на яких слугувало яскравими декораціями.

Наталка Карпа розпочала своє шоу із всім відомої пісні «Час-пісок», на початку якої несподівано з’явилась з-за величезного старовинного годинника в блискучому біло-чорному фраці. Але це ще були далеко не всі несподіванки!

«Все колись у нас буває вперше – перше кохання, перший великий сольний концерт», - сказала Наталка і занурилась в минуле. Продовжила концерт піснею «Вперше», а також потішила шанувальників попурі із хітів минулих років, серед яких «Піду за тобою», «Ми історія» та ін. А от під час виконання пісні «Білі ночі», попри всю свою боязнь висоти, злетіла високо над сценою. Ще раз довівши, що може бути абсолютно різною та зовсім непередбачуваною. Пісня «Афродизіак» та номер для неї також відзначався креативним задумом – двоє папарацці, які біжать за Наталкою, намагаючись піймати вдалий кадр, врешті забігають на бігові доріжки, з яких не так просто зіскочити. А на сцену згори під час цього спускається величезна буква «К», вища від Наталки мінімум на метр…ніби ставлячи крапку у цьому змаганні. Карпа перемогла!

Не менш яскравим виявився дует Наталки з групою «Glamour». На початку пісні на сцену винесли величезні букви «Я ВСЕ ВІДДАЮ», які згодом дівчата повернули. А за ними виявились фото найуспішніших та найкрасивіших чоловіків планети: Володимира Кличка, Юрія Гагаріна, Він Дізеля та…Ярослава Степаника. «Саме завдяки йому, я зараз стою на цій сцені, - промовила Наталка і повернула літеру «Я»». Після слів співачки, продюсер вийшов на сцену та подарував Наталці величезний букет троянд.

Щодо прем’єр пісень, які відбулись у Львівській Опері, то всі вони були комусь присвячені. Пісня «Два серця» - це пісня про маму, яку співачка виконала в дуеті з молодшою сестричкою Юлею. Акомпанував їм батько Семен Іванович, отож пісня вийшла дуже теплою та сімейною. Друга прем’єра – новенька пісня «Тільки він», яку Наталка присвятила рідному Львову. А третя – це композиція «Звір», написана Романом Бабенком. Після виконання пісні, на екрані з’явилось його фото та свічка, а Наталка, дивлячись вгору, промовила: «Нам так сумно без тебе…Твої пісні діаманти завжди будуть у моїх долонях…»

Також Наталка Карпа в цей вечір вперше виконала «Від мене до тебе», а перед піснею «Інша» сказала, що хоч ви часто бачите мене на телеекранах різною, іншою – в душі я завжди була, є і буду простою дівчиною Наталкою, яка безмежно вдячна, що ви у мене є!

Звичайно, не обійшлось і без виконання гімну продюсерського центру KARPARATION «Ми зможем все», який разом заспівали всі учасники концерту та маленькі учні естрадної школи. А також трьох українських народних пісень, серед яких була «Калина» - візитівка Наталки Карпи не тільки в Україні, але і в Європі. Саме її співачка і заспівала у фіналі концерту!

Співачка Наталка Карпа вкотре довела, що з легкістю може розбивати шаблони. В цьому концертному шоу не було напівтонів. Кожен номер був продуманим, мав свою родзинку, а ще - живий звук протягом двох годин та практично моментальні переодягання у цікаві, стильні та оригінальні костюми. Наталка Карпа, справді, представила шоу високого європейського рівня, тому не дивно, що їй стоячи аплодувала вся Львівська Опера.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Yfnfkrf Rfhgf gslrjhbkf Kmdsdcmre Jgthe rjywthnybv ije 'dhjgtqcmrjuj hsdyz

3 Грудня, 00:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон