Настільна версія
мова | язык

Кіркоров полетів в Америку до доньки

5 Грудня, 21:06

Поділитися:

Зірка російської естради Філіп Кіркоров залишив усі важливі справи у Москві та полетів до США, аби побачити новонароджену доньку.

Новоспечений батько ледь дочекався закінчення зйомок новорічного шоу, пише "Экспресс-газета".

У дверях вестибюлю Кіркоров зіткнувся з колегою Валерієм Леонтьєвим.

"Спізнююся на літак! Лечу до Америки, до доньки!" – встиг крикнути Кіркоров.

За словами адміністраторів концерту, співак поспішав, тому що спізнювався в аеропорт на рейс "Москва-Берлін". А вже з Берліна Філіп полетить в Майямі, де зараз перебуває його дочка.

Кіркоров не зміг більше чекати та полетів до доньки

Як зазначає видання, в Майямі Кіркоров пробуде лише кілька днів.

Чутки про те, що Філіп збирається найближчими днями перевезти доньку до Москви поки не підтверджені. До того ж довгий переліт може бути небезпечним для немовляти.

"Філіп має повернутися до Москви цього тижня. Дитина, швидше за все, залишиться в Майямі. Наступного разу Кіркоров прилетить за донькою вже в січні", - повідомило джерело з оточення співака.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кіркоров, який став батьком тиждень тому, не збирався найближчим часом летіти до США через зйомки.

До слова, нещодавно Кіркоров придбав розкішний маєток на узбережжі в центрі Майямі-біч, пише "Экспресс-газета".

Співак дуже довго вибирав житло для себе і майбутньої дитини. І зупинився на цьому двоповерховому палаці вартістю в 5 мільйонів доларів.

На території садиби є басейн та власний вихід на пляж. В будинку три спальні, дві вітальні, дві кухні, декілька кімнат для прислуги, домашній кінотеатр, кабінет, просторі ванні кімнати з джакузі, сауна, тренажерний зал та, звичайно, велика дитяча кімната.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd gjktnsd d Fvthbre lj ljymrb

5 Грудня, 21:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон