Настільна версія
мова | язык

Після других пологів Глюкоза вражає струнким тілом

5 Грудня, 21:17

Поділитися:

Після великої творчої перерви і декретної відпустки Глюк'Оza повернулась до роботи.

Співачка Глюк'Oza представила свій третій студійний альбом під назвою "Транс-ФОРМА" в клубі "Posh Friends", де зібрала лише найближчих друзів.

Цілих 5 років Наталя разом з командою збирала матеріал для нової, третьої за рахунком платівки.

"Для мене, виявилося, народити куди легше, ніж випустити диск. Дитину я виношувала дев'ять місяців, а диск ми всі намагалися "народити" аж п'ять років", - розповіла вона.

Концерт-презентація "Транс-ФОРМИ" став першою появою співачки на публіці після народження другої дочки Віри. Глюк'Оza продемонструвала, що вона вже прийшла у форму: струнка фігура і ні грама зайвої ваги.

Для першого виходу в світ співачка вибрала скандальний наряд в стилі Леді Гаги. Наташа з'явилася перед шанувальниками у прозорих колготках, які відкрили всім нижню білизну зірки, і в топі з глибоким вирізом.

Зазнала змін і мультяшна Глюкоза.

"І це не робот-домогосподарка, а дівчина сьогоднішнього дня - зухвала, сексуальна і наелектризована, міцні форми, залізні нерви, зв'язок з "павутиною" і відкритий погляд ... Все це мені цілком до душі і збігається з моїми відчуттями і тим, як я хочу себе бачити. Мені здається, кожна молода жінка хоче себе відчувати саме так. Кібер Глю стане символом мого нового альбому "Транс-Форма" і скоро з'явиться зі мною в кліпах. Але просто анімаційних кліпів більше не буде. Будемо жити і трощити по-справжньому", - ділиться планами Наталя.
Помилковий заголовок — Gsckz lheub[ gjkjusd Uk.rjpf dhf;f' cnheyrbv nskjv

5 Грудня, 21:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра