Настільна версія
мова | язык

Концерт-презентацію нового альбому гурту «Бумбокс» транслюватимуть в online-режимі

5 Грудня, 21:35

Поділитися:

9 грудня, в Stereoplaza, о 21-00 легендарна група «Бумбокс» та найбільший музичний холдинг країни Lavina Music представляють грандіозну концертну програму, підготовлену спеціально у підтримку нового альбому гурту «Середній вік».

Ажіотаж навколо знаменної дати був величезним, усі квитки на концерт у мить розчинились між прихильниками. Побачити нову концерту програму і презентацію альбому «Середній вік» бажає побачити уся Україна…

«Середній вік» - новий, оригінальний альбом гурту «Бумбокс», який вже з 1 листопада був розповсюджений в усі музичні магазини країни. В альбомі представлено 11 оригінальних авторських треків, серед яких пісні: «За Буйки» та «Пошла вон», які за доволі короткий період свого існування встигли облетіти й підкорити пів світу. У комплекті з новим альбомом кожен володар диску отримує у подарунок оригінальний плакат і наклейки від «Бумбокс».

Сюрпризом для усіх прихильників гурту «Бумбокс», які не встигли придбати квитки на концерт стане можливість побачити живу трансляцію зі Stereoplaza просто у себе вдома. Вперше, концерт-презентацію гурту «Бумбокс» будуть транслювати в online-режимі на інтернет порталі www.video.tochka.net. Отже, кожен бажаючий, 9 грудня о 21-00, вписавши необхідну інтернет-адресу в пошукове поле, побачить нове драйвове шоу від найпопулярнішого гурту країни «Бумбокс».
Помилковий заголовок — Rjywthn-ghtptynfws. yjdjuj fkm,jve uehne «<ev,jrc» nhfyck.dfnbvenm d щтдшту-ht;bvs

5 Грудня, 21:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)