Настільна версія
мова | язык

"Брюсель" Вакарчука представить перший альбом он-лайн

6 Грудня, 20:49

Поділитися:

Новий проект музиканта Святослава Вакарчука під назвою "Брюсель" незабаром представить свій перший альбом. Офіційний реліз платівки відбудеться під час онлайн-концерту "Брюселя" на YouTube.

Гурт виступить 13-го грудня о 16.00, повідомляє прес-служба "Океану Ельзи".

Така прем'єра, реалізована спільно з Google, є аналогом інтернет-трансляцій західних груп, об'єднаних в серію "Unstaged".

За словами Святослава Вакарчука, в новому проекті він хотів реалізувати інші музичні вектори, ніж ті, що живуть в творчості його основного проекту "Океан Ельзи".

Крім того, невипадковим став й вибір каналу для презентації проекту.

"Сьогодні Інтернет-аудиторію не можна порівняти за своїми масштабами з жодним концертним майданчиком, і це чудова можливість поділитися новою музикою з якомога більшою кількістю людей", - відзначив Святослав Вакарчук.

Як зазначив директор Google в Україні, "практика презентації нового музичного матеріалу або концертів на YouTube вже давно існує в світі." Наприклад, такі гурти, як "U2" та "Coldplay" активно використовують власні канали на YouTube для зв’язку з прихильниками.

Нагадаємо, проект мрії Вакарчука раніше мав робочу назву "96.7". Своє перше відео на пісню "Aeroplain" гурт також презентував он-лайн.
Помилковий заголовок — @<h.ctkm@ Dfrfhxerf ghtlcnfdbnm gthibq fkm,jv jy-kfqy
6 Грудня, 20:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій