Настільна версія
мова | язык

Висоцький обійшов Сутінки у російському прокаті

6 Грудня, 20:53

Поділитися:

Фільм Висоцький. Спасибі, що живий, де Володимир Висоцький оживає за допомогою комп'ютерних технологій та пластичної маски, помирає від передозування морфію і знову дивним чином воскресає, обійшов у російському прокаті двотижневого лідера, четверту частину саги Сутінки.

За підсумками останнього уїк-енду картина Висоцький. Спасибі, що живий зібрала в Росії $ 11,3 млн, повідомляє журнал Кинобизнес сегодня.

Фільм Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1, який два тижні лідирував у російському прокаті, опустився на третє місце з результатом $ 1,9 млн, поступившись другою позицією мультфільму про пінгвінів Воруши ластами-2 (Happy Feet Two).

Анімаційна комедія, персонажів якої озвучили Пінк, Бред Пітт, Елайджа Вуд і Метт Деймон, у перший тиждень російського прокату зібрала $ 3,45 млн.

На четвертому місці - фінансовий трилер Як вкрасти хмарочос (Tower Heist) з двома головними коміками Голівуду - Едді Мерфі та Беном Стіллером - зібрав $ 1,5 млн.

Замикає п'ятірку лідерів російського прокату Бій з тінню-3, який заробив $ 603 000 за вихідні і 12 млн за три тижні прокату.

Нагадаємо, що в американському прокаті третій тиждень лідирує четверта частина саги про вампірів Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1.
Помилковий заголовок — Dbcjwmrbq j,sqijd Censyrb e hjcsqcmrjve ghjrfns

6 Грудня, 20:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)