Настільна версія
мова | язык

Лайма Вайкуле просить віддати їй дитину

6 Грудня, 20:54

Поділитися:

Дивлячись на Філіпа Кіркорова, який став нещодавно щасливим татом, багато зірок всерйоз задумалися про спадкоємців. Не залишила байдужою метушня навколо Кіркорова і Лайму Вайкуле.

Торік Борис Моїсеєв обмовився про вагітність знаменитої латишка. Публіка пожвавилася, журналісти стали дошкуляти Лаймі розпитуваннями. Але виявилося, що Моїсеєв пожартував.

"Якби я хотіла, діти в мене були б, - зауважила артистка кілька років тому. - У мене немає часу навіть для моїх улюблених собак. Діти - це перш за все величезна відповідальність. У кожного своя дорога, і не треба на цьому зациклюватися".

Чому Вайкуле так і не стала мамою, її друзі тільки здогадуються. Кажуть, заради успішної кар'єри зірка кілька разів переривала вагітність. Зараз співачка впевнена: перервана вагітність - це доленосна помилка. Щоб вберегти від неї інших жінок, Вайкуле записала відеозвернення для тих, хто вирішив позбутися дитини.

"Я хочу побажати всім, хто роздумує, - обов'язково треба залишати дитину, раз це трапилося. Розуміти потрібно одне: дитина - це велика відповідальність", - заявила артистка.

На жаль, каже співачка, вона не зможе стати матір'ю, і вже з цим змирилася. Однак Вайкуле ще може пізнати щастя материнства, якщо усиновить чужу дитину.

"Якщо ви завагітніли і боїтеся, що не впораєтеся, - віддайте мені його", - звертається Лайма до жінок.

Цікаво, що минулого року знаменитість говорила, що відмовилася від спроб стати мамою прийомного малюка.

"Я навіть боялася йти в дитячий будинок, бо думала, що піду з усіма дітьми, які там живуть. Я хотіла усиновити дитину, але мій хрещений не дав мені на це благословення. Він завжди благословляв мене на важливі для мене справи, вчинки, а тут сказав "ні". Коли я запитала, чому, він відповів: "Ні, і все". Кожному своє", - розповіла Вайкуле.
Помилковий заголовок — Kfqvf Dfqrekt ghjcbnm dsllfnb їq lbnbye

6 Грудня, 20:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон