Настільна версія
мова | язык

Люболови в неводі 2SUNNY

7 Грудня, 14:50

Поділитися:

Пісня життєрадісних 2SUNNY на цей раз не про сонце і не про вогонь. Ця пісня про стихію не менш потужну, про ту, що запалює зірки і розливає річки. Про закон, який всі хочуть осягнути і неспроста: адже з нього починається життя. Ця пісня про коловорот кохання в природі і про нас - одночасно рибалках і рибах, про те, що щастя і нещастя - сполучені посудини і всім нам судилося надпити з обох.

Пісня про кохання, про її ловців і їх дорогоцінний улов на морі, на суші і серед зірок. Про печаль мовчазну, як риба, про солону розлуку, як морська хвиля.

З появою Люболовів проект 2SUNNY тепер не просто міжнародний, а воістину безмежний: Люболови - перша пісня східних близнюків українською мовою! Адже зовсім недавно навіть російська була для дівчат викликом! Автори екзотичного коктейлю - композитор Михайло Некрасов, поет Микола Бровченко і режисери брати Стеколенко, які зняли зоряну риболовлю на березі Індійського океану.

Не встигла пісня з'явитися в теле-і радіоефірах, як її вибрали в якості саундтреку до фільму культового українського режисера, а самих виконавиць затвердили на головні жіночі ролі у кінострічці. Далі буде! Не чиніть опір любвам:)
Помилковий заголовок — K.,jkjdb d ytdjls 2ЫГТТН
7 Грудня, 14:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)