Настільна версія
мова | язык

Українська Lama вразила американців грудьми з колонками

8 Грудня, 00:43

Поділитися:

Новий кліп гурту Lama на пісню "Не підведи" викликав надзвичайний інтерес у західної публіки. Кілька найбільших американських блогів, що відстежують новинки в світі шоу-бізнесу, опублікували останнє відео колективу і почали його бурхливе обговорення.

Строкаті заголовки про українську красуню, її кібер-образі і грудей з колонками не залишили байдужими американських меломанів. Перегляди кліпу буквально за кілька діб збільшилися до десятків тисяч.

"Те, що Ламу оцінили в Америці, зацікавились нашими піснями - прекрасна платформа для подальшого розвитку творчості. Це прорив для української музики, тому ми серйозно націлені далі дивувати і підкорювати англомовну аудиторію", - запевнила співачка.

Нагадаємо, для зйомок відео солістка групи Наталя Дзеньків кардинально змінила імідж із загадково-тантричного на відверто-сексуальний.

За сюжетом, Лама - робот-біоніка, нова машина майбутнього, але при цьому не позбавлена чуттєвості і сексуальності. Ідея космічної теми в кліпі, а також видозміни співачки - справа рук режисера Алана Бадоєва.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrf Дфьф dhfpbkf fvthbrfywsd uhelmvb p rjkjyrfvb
8 Грудня, 00:43

Поділитися:

vidgolos.com

Теги: Lama

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Сергій, Юліан