Настільна версія
мова | язык

Незабаром "Опіум" представить нове відео

8 Грудня, 11:19

Поділитися:

29 листопада 2011 року в Івано-Франківську в одному з найбільших пабів Західної України «Панорама Pub Internationale» відбулись зйомки відеокліпу гурту «Опіум» на композицію «Мікрофон».

«Мікрофон» – пісня насамперед про музикантів, тому ідея відеоряду акцентувалась на сцені і музичних інструментах. Цьому дуже сприяла затишна атмосфера франківського «Панорама Pub Internationale». Декор та оформлення пабу оптимально дозволили висвітлити режисерський задум.

Олександр Іващук, фронтмен гурту «Опіум»:
«Ми давно хотіли зробити відео на цю композицію, адже музикантам присвячено не так багато пісень. Юрій Добрусь як режисер вдало впіймав і зрозумів нашу думку, його ідея кліпу чудово і просто висвітлює пісню. «Мікрофон» – другий спільний кліп гурту з Юрієм та його командою і, сподіваюсь, далеко не останній».

Юрій Добрусь, режисер:
«Я працював із задоволенням – все було чітко і злагоджено! Всі молодці! З нетерпінням чекаю початку роботи над монтажем».

І справді – знімальний процес проходив як і запланував режисер. Всі етапи були розписані і продумані наперед, тож під час роботи не виникало жодних технічних затримок чи збоїв. Команда Юрія Добруся показала свій професіоналізм та високу кваліфікованість.

Презентація кліпу «Мікрофон» запланована на початок 2012 року в Івано-Франківську у «Панорама Pub Internationale», на місці зйомок відеоряду. Також передбачається львівська, «домашня» прем’єра та серія презентаційних концертних виступів гурту в різних містах України.

Про відео:
Виконавці: «Опіум» (Олександр Іващук, Роман Кучерак, Антон Мінчук, Ярослав Швед, Володимир Котляров, Святослав Четиркін)
Композиція: «Мікрофон»
Режисер: Юрій Добрусь
Оператор: Михайло Яворський
Стедікам: Ігор Гурський
Фото: Дмитро Шацький, Юрій Русиняк, Анастасія Черепій
Стиліст: Ксенія Лапо
Знімальний майданчик: «Панорама Pub Internationale» (Івано-Франківськ, вул.Північний Бульвар 2А, ТРК «Панорама Плаза», 5-ий поверх)


Про гурт:
Третій склад гурту “Опіум” працює з 2006 року.
Зараз у складі:
Олександр Іващук – вокал, ритм-гітара
Роман Кучерак – соло-гітара
Антон Мінчук – барабани, перкусія
Ярослав Швед – синтезатори, програмування
Святослав Четиркін – бас
Володимир Котляров – віолончель

Дискографія: «Молися На Мене» (2009), «Новорічна» (2009, сингл), «Іржа» (2011, сингл)

Сенс назви «Опіум» у гаслі гурту: «Музика – найважчий наркотик». Основною ідеєю, яку сповідує і пропагує гурт є мелодійність поєднання рідної української мови та рокових рифів – адже тексти повинні пробуджувати розум, а мелодії – торкатись душевних глибин. У слухачів і шанувальників української музики гурт давно асоціюється із «сумішшю драйву і поетики». Зараз пісні Опіум’ів ротуються на різноманітних інтернет- та FM-радіостанціях України, Білорусі, Литви, Польщі, Канади, США.

Офіційний сайт: www.opiumband.com
Помилковий заголовок — Ytpf,fhjv @Jgsev@ ghtlcnfdbnm yjdt dsltj
8 Грудня, 11:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин