Настільна версія
мова | язык

Кожен Новій рік Злата Огнєвіч зустрічає на корпоративі

8 Грудня, 20:26

Поділитися:

Українська співачка Злата Огнєвіч шкодує, що через гастрольний графік їй доводиться відмовлятись від доброчинних корпоративів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Але це із серії, що не варто чекати поки з'явиться мільйон гривень в кишені, щоб допомогти комусь. Треба допомагати хоча б п'ятьма гривнями", - радить співачка.

На Новий рік, як і решта українських зірок, Злата виступатиме на корпоративі.

"Маю стару добру традицію ще до зустрічі зі своїм продюсером Михайлом Некрасовим, в новорічну ніч працювати на сцені. Бо як почнеш Новий рік так і проведеш. Я вірю в магію новорічної ночі, тому завжди загадую бажання під бій курантів і воно збувається. Взагалі я велика казкарка, колекціоную радянські казки і дуже люблю фільм про Гаррі Потера", - зізналася Злата.

Суму свого новорічного гонорару вона не розголошує.

"Гонорар залежить від того, де знаходиться майданчик, наскільки до нього далеко їхати, які умови там, скільки треба заспівати, чи потрібен для цього балет. Чи мені доведеться розучити цілу нову програму аж до оперних арій. До того ж я отримую відсоток від гонорару. А решта йде на зйомку кліпів і пошиття костюмів", - підкреслила Огнєвіч.
Помилковий заголовок — Rj;ty Yjdsq hsr Pkfnf Juy'dsx pecnhsxf' yf rjhgjhfnbds

8 Грудня, 20:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків