Настільна версія
мова | язык

Російська Фабрика зірок. Будуть всі, а Приходько не взяли!

12 Березня, 15:04

Поділитися:

12 березня на російському Першому каналі відбудеться презентація телешоу "Фабрики зірок. Повернення ". 12 фабрикантів і 4 продюсера попередніх сезонів проекту зберуться на одній сцені, щоб з'ясувати, хто ж з них найкращий.

Кожен з продюсерів запросив на проект своїх підопічних, на їхню думку, найбільш талановитих і гідних. Ігор Матвієнко покликав на "Фабрику зірок. Повернення" групи Фабрика і Корні, а також Вікторію Дайнеко, тому що вони перемогли в попередніх сезонах і добилися певного успіху на естраді. 

Віктор Дробиш, який на "Фабриці зірок. Повернення" буде "воювати" разом з групою Челсі, Зарою і Наталією Подольською. Свій вибір він зробив за результатами досягнень фабрикантів.

А ось для Костянтина Меладзе головними критеріями при відборі учасників на "Фабрику зірок. Повернення" були талант і продуктивність. Костянтин Меладзе покликав у команду групу "Інь-Ян", Влада Соколовського та Марка Тішмана. 

Настя Приходько, переможниця сьомої Фабрики, зараз зайнята своїми справами, народила дитину і трохи відійшла від роботи, тому він вирішив її не турбувати. Але, на нашу думку, справа тут в особистих "теплих" відносинах продюсера та співачки.
Помилковий заголовок — Hjcsqcmrf Af,hbrf pshjr/ <elenm dcs? f Ghb[jlmrj yt dpzkb!

12 Березня, 15:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон