Настільна версія
мова | язык

Порнозірка Тіла Текіла зняла кліп

12 Березня, 16:10

Поділитися:

Американська зірка реаліті-шоу, співачка, автор пісень, актриса, фотомодель і телеведуча Тіла Текіла (Tila Tequila) записала пісню "Welcome to The Darkside" і зняла на неї кліп.

Ставши зіркою завдяки реаліті-шоу на телеканалі МТV "Секс з текілою", Тіла намагається хоч якось привертати до себе увагу. Тому дуже часто демонструє фотографам не тільки глибоке декольте, але і свою нижню білизну під короткою спідницею.

Популярність звалилася їй на голову завдяки її блогу на Myspace, зміст якого (відверті фото Тіли та короткі розповіді про її життя) привернули увагу більш ніж 3 млн. читачів. Біографія Тіли сповнена скандальних подробиць: дівчина вживала наркотичні речовини, була членом розбійної банди і практикувала бісексуальні відносини, про що відверто писала у своєму блозі.

Завдяки інтернету і привабливій ​​зовнішності, Тіла отримала запрошення на еротичну фотосесію від провідних чоловічих видань. А в 2007 році стартувало її шоу на MTV - "Битва за тіло", в якому 16 чоловіків і 16 жінок-лесбійок змагалися за руку і серце Тіли. 

Тіла була заручена з найбагатшою лесбіянкою США, мільярдеркою Кейсі Джонсон, спадкоємицею імперії "Johnson & Johnson", яка померла в січні минулого року.
Помилковий заголовок — Gjhyjpshrf Nskf Ntrskf pyzkf rksg
12 Березня, 16:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків