Настільна версія
мова | язык

DRESS CODE замість Діда Мороза

14 Грудня, 00:20

Поділитися:

Ця музична група ніколи не припиняє дивувати та вражати публіку - майстерним міксом різноманітних стилів у своєї музиці, популярними у молодіжному середовищі «стьобними» текстами, епатуючими та кожен раз новими сценічними іміджами…

Але ж такого від них ніхто не очікував! Група Dress Code несподівано для усіх звернулась до українських народних мотивів у нової пісні «Новорічний гопачок». А далі – новий сюрприз: комедійний кліп на ці новорічну пісню, якій вже зовсім в стилі Dress Code знятий в іронічної манері у форматі «маленького кіно», з якого у решті-решт вийшов жвавий новорічний блокбастер. Це дійсно варто уваги, оскільки тут буде все: і крадіжка зі зломом, і стрілянина, і до купи – Діди Морози, і Снігуроньки, і новорічне привітання від президенту, і шляхетна родина, яка готується до зустрічі Нового року за столом з традиційним олів’є та іншими ласощами.

Ви вважаєте, що все це неможливо поєднати з запальною піснею та танцями? – Для Dress Code не має неможливих завдань, особливо за умовою активної творчої підтримки від режисера Дмитра Малкова, який є добре відомим глядачам завдяки своїм комедійним роботам (наприклад, Пороблено в Україні для Кварталу 95).

Дивіться новий відео кліп «Новорічний Гопачок» на телеканалах та добрий настрій вам забезпечено! Заряджайтесь позитивом, ми сподіваємось, що вам вдасться зустріти Новий рік не менш весело, як це пропонує група Dress Code!
Помилковий заголовок — ВКУЫЫ СЩВУ pfvscnm Lslf Vjhjpf
14 Грудня, 00:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин