Настільна версія
мова | язык

Українських зірок можна замовити на дівич вечір і роздягнути до купальника

14 Грудня, 01:14

Поділитися:

За додаткові гроші виконавці можуть перетворитись на дідів морозів та снігурочок, а також нарядити святкову ялинку.

Скільки коштує замовити зірок на Новий рік і на що вони готові - з’ясувало видання Сегодня. Як виявилось, зірок можна замовити як до себе додому, так і на вечірку прямо у ліс.

Зокрема, артисти не першого ешелону коштують від 5 тис. до 10-15 тис. дол., і невибагливі в вимогах.

Видання спробувало замовити декількох виконавців другого плану на не зовсім звичайні новорічні вечірки - на дівич-вечір за містом, в ресторанний комплекс з сауною, в ліс під відкритим небом і на квартиру.

У результаті з'ясувалося, що за 6 тис. євро навіть звичайна сім'я може заспівати вдома в караоке із переможцем "Фабрики зірок" Стасом Шурінсом, гурт "Алібі" не проти безкоштовно нарядити в лісі ялинку, панночки на дівич-вечорі за 10 тис. дол. можуть станцювати з Іваном Дорном, а "НікітА" за ту ж суму може приєднатися до чоловічої компанії з шампанським і роздягнутись практично до купальників.

Крім того з’ясувалося, що торгуватися цілком можливо і замовник може збити ціну на кілька тисяч доларів.

Вже зараз відомо, де зірки планують заробляти новорічні гонорари. Наприклад, Світлана Лобода виступатиме у київському ресторані та завітає на кілька вечірок. Руслана та ВВ зустрінуть Новий рік на Майдані Незалежності, Вєрка Сердючка і Наталя Могилевська співатиме на корпоративі, а Ірина Білик подарує шоу-програму Донецьку.

Щоправда, не всі зірки у Новорічну ніч збираються працювати. Зокрема, Софія Ротару відправиться з родиною на Мальдіви, а Олександр Пономарьов - в Карпати.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrb[ pshjr vj;yf pfvjdbnb yf lsdbx dtxsh s hjplzuyenb lj regfkmybrf

14 Грудня, 01:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків