Настільна версія
мова | язык

Сексапільних дівчат з "NikitA" в олії купили за 4 тисячі доларів

14 Грудня, 21:32

Поділитися:

У Києві презентували благодійний проект "Зірки в олії".

На вечірку в одному зі столичних клубів Byblos вперше пройшла виставка-аукціон молодих художників "Зірки в олії", яку організувала Ольга Сумська разом з дочкою.

"Це наш сімейний проект, над яким ми працювали рік", - зізналася Ольга Сумська. За словами акторки, її дочка Антоніна є автором проекту "Зірки в олії", а вона сама - його куратором.

Дивіться фотогалерею: Українські "Зірки в маслі"

У ході вечора столичній тусовці були презентовані кілька портретів відомих персоналій.

Зокрема, були представлені портрети: Андрія Шевченка, Ольги Сумської, Володимира Кличка, Олександра Шовковського, Сніжани Онопки, Влади Прокаєвої, Маргарити Січкар, Нестора Шуфрича, Тетяни Рамус, Інни Цимбалюк, Ірини Бережної, Ірини Білик, Ірини Журавської, Олександри Червоненко, Оксани Мілоської, гурту "NikitA", Віри Брежнєвої, Анни Герман, Міки Ньютон та Ірини Турбаєвської.

Також був проведений аукціон, який провели чоловік Сумської Віталій Борисюк і скульптор Олег Пінчук. Портрети пішли з молотка за чималі гроші.

Шуфрич був проданий за 13 000 дол., Кличко - за 10 000 дол., Бережна - за 8000 дол. Рамус сама купила свій портрет за 5000 дол. і на додачу придбала портрет Турбаєвської - за 2000 дол.

Бізнесмен Олександр Онищенко і Шовковський були куплені за 5000 дол., дует "NikitA" - за 4000 дол., Онопка - за 1500 дол.

Портрет радниці президента Ганни Герман придбав видавець Дмитро Гордон, однак ціну просив не називати.
Помилковий заголовок — Ctrcfgskmyb[ lsdxfn p @ТшлшеФ@ d jksї regbkb pf 4 nbczxs ljkfhsd

14 Грудня, 21:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір