Настільна версія
мова | язык

Пророцтва Нострадамуса на 2011 рік

13 Березня, 15:39

Поділитися:

Пророцтва на 2011 рік, як вважають тлумачі, слід шукати в 11-му катрені 11-ї центурії. Отже, схоже, черговий рік буде куди вдалішим двох попередніх!

Вже виникла традиція - напередодні Нового року згадувати про Нострадамуса. Багато що з досить туманних пророцтв цього середньовічного астролога справді в точності збувається.

«Світу відкриються квіти неба. Відпаде потреба в смертності. Приховане стане ясним, а пророки вбережуть від небезпеки», - пише великий провидець. Можливо, мова йде про досягнення науки. Невже вчені, нарешті, зможуть розгадати таємницю життя і перемогти смерть? Хотілося б у це вірити.

«Пророцтво врятує Землю. Слово спадкоємця потрясе світ. Йому судилося встановити всесвітню справедливість. Нарешті буде повністю зібрана книга покійного». Тут ясно, що мова йде про появу Месії, якому судилося врятувати нас всіх. Може, Нострадамус мав на увазі свої власні пророцтва? Не виключено, що будуть знайдені якісь нові його катрени, які дадуть людству інформацію, здатну дійсно змінити весь світовий устрій! Про це свідчать і такі рядки: «Читайте, і в змісті книги вам відкриється те, що раніше було приховано. Ви зможете розшифрувати пророцтва, зашифровані, щоб люди не дізналися про них раніше терміну».

Про що ж ми не повинні були дізнатися «раніше терміну»? Може, про якусь інформацію, якою люди зможуть правильно розпорядитися лише, володіючи певним рівнем розумового розвитку та наукових знань?

«Весталки припинять війну. Союз жінок сприятиме подоланню бід. Кінець зіллється з початком, Оракул піднесеться, і багато хто зможе почути його голос з минулого».

Мова, можливо, про соціальну активність жінок, яка може послужити серйозним антимілітаристським чинником. А що стосується Оракула - це Нострадамус напевно пише про себеь... Загалом, мається на увазі, що людство зможе розшифрувати його пророцтва до кінця і використовувати цю інформацію собі на благо. Дуже оптимістичний прогноз!

А що обіцяє нам східний календар? Рік Тигра видався досить напруженим і для багатьох з нас став випробуванням на міцність. У рік Кролика можна буде трохи розслабитися. Ця тварина куди більш спокійна і навіть боязка. І в той же час собі на умі. Тому не варто в цей рік приймати відповідальні рішення, попередньо їх не зваживши. І взагалі - поменше випендрюватися! - радять китайські астрологи. Девіз Кролика - дипломатія і ще раз дипломатія! Кроликові притаманні такі якості, як романтичність і відданість. А також плодючість. Тому 2011 рік - один з найсприятливіших для укладення шлюбів. Удача в рік Кролика чекає працівників розумової праці, дипломатів, священиків, людей творчих професій ... Що ж несе він представникам кожного із знаків Зодіаку?

Овнам слід покластися на власну інтуїцію. До реалізації нових планів краще починати з середини літа.

Тiльцям потрібно сподіватися на силу і завзятість, яких у представників цього знаку буває в надлишку. Проблеми у справах переборні, і ви цілком здатні досягти бажаних результатів.

Близнюків чекають зміни в особистому житті. Багато хто з них цього року зустріне свою половинку. Не бійтеся проявляти ініціативу - це тільки піде вам на користь!

Ракам слід покладатися на підтримку оточуючих. Дійте в команді - і у вас все вийде!

Левам треба згадати про свою природню мудрістьі розважливість. Втім, вони і так нікуди від вас не дінуться, і стануть допомагати вам у всіх сферах діяльності.

Дів чекає дуже вдалий рік. Їм вдасться завоювати авторитет у оточуючих, і в особистому житті, і в матеріальному становищі вас чекають позитивні зміни.

Терезам в цьому році вдасться успішно завершити раніше почату справу. Нові проекти теж принесуть успіх. Розраховуйте на власні сили!

Скорпіонам рік обіцяє випробування. Але якщо ви виявите обачність і не станете приймати поспішні рішення, то втрати будуть мінімальні.

Стрільцям належить ряд яскравих і знаменних подій. В основному всі вони будуть позитивними.

Козероги вдало завершать розпочаті раніше проекти і доб'ються успіху в професійній сфері.

Водолії зможуть, нарешті, звільнитися від вантажу минулого і відчути в собі потенціал для здійснення найсміливіших планів.

Риби будуть сяяти і підкорювати всіх своєю чарівністю. Гарний час для кар'єри, але пам'ятайте: головне - проявляти дипломатичність
Помилковий заголовок — Ghjhjwndf Yjcnhflfvecf yf 2011 hsr

13 Березня, 15:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон