Настільна версія
мова | язык

Тетяна Денисова виклала свою версію розлучення з Кривошапком

15 Грудня, 20:51

Поділитися:

Денисова зізналась, що якби могла повернути час назад, то не стала б зустрічатися з Кривошапком.

Хореограф Тетяна Денисова вирішила розповісти про те, як руйнувалися їхні стосунки з молодим співаком Олександром Кривошапком.

"У нас таке відбувається кожного тижня: повний розрив, а потім знову надія на те, що все можна зберегти, і що ми сильні, і що ми зможемо протистояти всьому світу", - заявила Денисова.

За її словами, цих стосунків не хоче ніхто з навколишніх і дедалі важче зберігати кохання.

"Причому чим далі заходить, тим категоричніше проявляється це небажання навколишніх: і в сім'ях, і на роботі, і серед друзів. Все дійшло до того, що наші родичі вже в ультимативній формі наполягають на розрив. Ніхто не вірить у наш союз", - наголошує Денисова.

Як відомо, Сашка дуже образило, що Таня не сприймала його як чоловіка, який в змозі утримувати сім'ю.

"Він хотів, щоб я повністю належала йому. Якби у мене не було дитини, можливо, я і поставила б хрест на своїй кар'єрі і сконцентрувалася на кар'єрі Сашка, стала б адміністратором, продюсером... Я не звикла в чомусь собі відмовляти, я завжди забезпечувала себе сама і ні в кого нічого не просила. І ось так раптом, в 30 років, взяти і сісти на чиюсь шию?!", - обурюється вона.

Зараз Денисова займається своїми проектами і зовсім не бажає бути вдома, як цього від неї вимагає амбіційний Кривошапко:

"Якщо раніше я їздила з Сашком на всі концерти, то в якийсь момент все це різко припинилося, він залишився без мене. Ми роз'їжджалися в різні боки, ці нескінченні ревнощі, нічні дзвінки один одному, недовіра..."

Сварки у подружжя були емоційними - з кров’ю та синцями, таким палким було і примирення. Однак, схоже, в цей союз перестали вірити навіть самі закохані.

"Ми вже три місяці не живемо разом. Звичайно ж, розлучення був неминуче, це лише питання часу", - заявила Денисова.
Помилковий заголовок — Ntnzyf Ltybcjdf dbrkfkf cdj. dthcs. hjpkextyyz p Rhbdjifgrjv

15 Грудня, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея