Настільна версія
мова | язык

Йолка і Ваєнга стали найбільш затребуваними зірками на корпоративи

15 Грудня, 17:49

Поділитися:

На передноворічні виступи Білан готовий заспівати за 30 тисяч євро, а Стасу Михайлову 200 тисяч євро - замало.

"Комсомольская правда" дізналася, хто із російських зірок йде в Новорічні свята назахват.

Прокоментував ситуацію керівник компанії "Ру-Концерт" Євгеній Морозов, який займається організацією виступів зірок першої величини.

За його словами, цього року компанії вирішили заощадити на корпортивах. Зарубіжних артистів на виступи практично не замовляють, а якщо і запрошують, то сім складів Boney M, групу Ottawan і так далі. Найбільше замовлень цього року надходить на групу "Банд'Ерос", співачку Йолку і Олену Ваєнгу.

Популярність цих артистів пояснюється їх невисокою ціною – від 25 тисяч євро. "Все залежить від того, де проходить вечірка", - запевнив Морозов.

Раніше олігархи привозили на вечірки Мадонну, Бейонсе, Дженніфер Лопес, але їх давно вже не замовляють.

"Бізнесмени зараз не готові витрачати такі гроші. Великі компанії зараз взагалі воліють робити корпоративи за кордоном. Це часто дешевше", - наголосив промоутер.

Гонорари ж зірок першої величини - Філіпа Кіркорова, Олени Ваєнги, Стаса Михайлова - за новорічну ніч починаються від 200 тисяч євро. Причому за такі гроші вони ще подумають, чи варто погоджуватися.

"Стасу Михайлову в цьому році зробили пропозицію виступити на новорічному святі за 250 тисяч євро. Він відмовився, попросив вище оцінити себе. Але замовник вирішив, що більше дати не може", - розповідає Морозов.

Нарозхват і Діма Білан - зараз у співака аж три пропозиції, де провести новорічну ніч: в Куршевелі, в Казахстані чи в Підмосков'ї. Природно, і там, і там, і там Діма буде працювати. І обійдеться це замовникам в 150 тисяч євро. На передноворічні виступи співак не став завищувати ціну - він готовий заспівати за 30 тисяч євро, на виїзді зі столиці - за 50. Зате у Білана розписаний весь грудень - 26 концертів.

У ролі ведучих цього сезону охоче запрошують новоспечену матусю Машу Малиновську (гонорар від 10 тисяч євро) і дівчат з Сomedy Woman.
Помилковий заголовок — Qjkrf s Df'yuf cnfkb yfq,skmi pfnht,edfybvb pshrfvb yf rjhgjhfnbdb

15 Грудня, 17:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор