Настільна версія
мова | язык

Вакарчук розповів про майбутнє "Океану Ельзи"

17 Грудня, 02:46

Поділитися:

Вакарчук розповів "ТСН-Особливе", що слухає в машині та від якого алкоголю не відмовиться.

Святослав Вакарчук не говорить про особисте, зате постійно жартує і розповідає анекдоти.

"Я не люблю ванну, я люблю душ. Буваю рідко в ванній, коли дуже змучений. Я в басейні, бувало, пливу, знаєш, кролем і співаю постійно, поки вода не залітає в рот", - жартує Вакарчук, а потім таки зізнається, що в душі – розспівується.

Полюбляє співак ще й насвистувати і не вірить в жодні забобони.

"Дуже часто стикаюся із ситуаціями, коли я десь починаю свистіти, і мені кажуть: не свисти, не буде грошей. Я постійно кажу на цю тему, що у мене в пісні "Без бою" є свист та мені ще й доплачують за нього", - продовжує він.

Готувати український рокер вміє хіба що яєчню, зате дуже любить здорово поїсти і не відмовляється від алкоголю.

"В принципі, не аскет в плані алкоголю. Останнім часом мій улюблений напій це кальвадос, але також я люблю віски, хоча за останні роки гастролів він мені піднадоїв і червоне вино. Мабуть, ці три основні", - зізнається він.

Музичні смаки Вакарчука не дивують: в машині він слухає свій новий гурт "Брюсель".

"Я татові вчора відіслав ссилку, як можна скачати музику, можливо, він вже скачав. Він писав, що він це сам зробить", - каже Вакарчук.

Про майбутнє гурту "Океан Ельзи" Славко багато не говорить, проте наголошує, що доля "океанів" в руках усіх учасників:

"Буде чи не буде "Океан Ельзи" існувати в першу чергу залежить від групи "Океан Ельзи". В ній є 5 людей. І всі п'ятеро мають право вирішувати її долю. Я постійно випускаю якийсь новий проект, всі думають: все, ну, це неможливо. Я розумію, що всі у нас дуже правильні і порядні, і якщо чоловік одружився на жінці, а жінка вийшла заміж за чоловіка, то безумовно, коли хтось з'являється наступний або поруч, то всі думають, чи будуть вони розходитись. Слава Богу, в музиці трошки не так, ти можеш робити багато різних речей одночасно. Тому це просто бісайд проект".

Вакарчук також не любить говорити про особисте і залюбки розказує про музику.

"Ти пишеш пісні не для жінки чи не для коханої людини. Ти пишеш через неї. Або завдяки тому, що в тебе існує така людина, але пишеш пісні для себе. Принаймні, я. Пишу пісні із розумінням, що вони мають сподобатися і резонувати з собою, коли випадає так, що ще хтось їх любить, це такий бонус. Але якщо б сталося так, що не одна людина більше в житті не слухала моїх пісень, я б все одно їх писав", - стверджує Славко.
Помилковий заголовок — Dfrfhxer hjpgjdsd ghj vfq,eny' @Jrtfye Tkmpb@

17 Грудня, 02:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків