Настільна версія
мова | язык

Голосування за «Фаворитів Успіху – 2011» завершено!

18 Грудня, 11:40

Поділитися:

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбиває підсумки 2011 року. 15 грудня голосування завершилось. Новий етап розпочнеться наступного року з 1 січня, тому готуйтесь знову взяти участь у визначенні Кращих марок та артистів України, але вже нового, 2012 року!


Зараз результати передані на перевірку партнерам конкурсу з рейтингових досліджень – офіційному рейтинговому агентству InMind та офіційному аудитору конкурсу – Київському міжнародному інституту соціології. До закінчення цього року на сторінках номінацій конкурсу будуть відображатись результати споживацьких вподобань, а трішки пізніше, після обробки експертних оцінок та комплексного аудиту, будуть опубліковані і результати опитувань Експертів (галузевих спеціалістів) та Журі Успішних Людей (українських знаменитостей). Підсумкові результати для кожної номінації конкурсу з інтегральною оцінкою будуть опубліковані на початку наступного року.


Офіційні переможці конкурсу, найкращі торгові марки та представники українського шоу-бізнесу, будуть оголошені на щорічній урочистій Церемонії нагородження «Фаворитів Успіху — 2011»! Слідкуйте за анонсами заходів, готуйтесь зустрічати нових Фаворитів, відмічених почесною нагородою — золотою медаллю конкурсу!


2011 рік видався достатньо плідним для роботи конкурсу «Фаворити Успіху»: з’явилось 25 нових цікавих номінацій, а їх загальна кількість сягнула п’ятиста! Кількість споживачів, що проголосували в 2011 році складає біля 40 тисяч жителів всіх регіонів України. Крім того, в голосуванні взяло участь 200 Експертів-професіоналів та 70 Успішних Людей.


Список Журi Успішних Людей конкурсу регулярно поповнюється новими відомими іменами! Вже далеко не перший рік до складу Журі входять Руслана Лижичко, Ігор Кондратюк, Віталій Козловський, травесті-діва Монро та інші публічні українці. В 2010 році список зіркового Журі значно поповнився: до нього приєднались Андрій Доманський, Юрко Юрченко, Міка Ньютон, Соня Сотник, Олена Гребенюк, Оксана Хожай, Камалія, Лама та багато інших відомих та успішних людей.


Багато хто з вас також активно брав участь в онлайн-опитуванні на порталі FAVOR.com.ua. Якщо ви знайшли себе на Дошці пошани учасників опитування, це означає, що ви ВЖЕ запрошені на наступну Урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху — 2011», яка відбудеться в лютому 2012 року в концерт-холі «FreeДом». Уважно слідкуйте за новинами та анонсами на порталі FAVOR.com.ua та на офіційній сторінці конкурсу на Фейсбуці, щоб дізнатись, як саме можна отримати своє запрошення. Голосуйте самі та запрошуйте своїх друзів — вас чекає багато приємних сюрпризів в новому році! Якщо ж ваше ім’я ще не ввійшло в почесний список, не варто засмучуватись: 1 січня в 00:00:00 стартує голосування 2012 року!


Результати голосування інтернет-аудиторії тепер доступні для перегляду і для незареєстрованих користувачів FAVOR.com.ua: просто оберіть зі списку номінацію, що вас цікавить, щоб побачити рейтинги учасників!


Дякую за участь в опитуваннях! Конкурсанти, що отримали найвищу оцінку за результатами опитувань споживачів, найближчим часом будуть повідомлені про свою перемогу в конкурсі та зможуть заявити про себе на наступній церемонії в статусі офіційних «Фаворитів Споживачів – 2011»!


FAVOR.com.ua цінує думку кожного з вас! До зустрічі в новому році! Прямуйте до Успіху та будьте завжди його Фаворитами!

Помилковий заголовок — Ujkjcedfyyz pf «Afdjhbnsd Ecgs[e – 2011» pfdthityj!

18 Грудня, 11:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків