Настільна версія
мова | язык

Топ-5 найстильніших майбутніх зіркових матусь

19 Грудня, 01:31

Поділитися:

Майбутнє материнство не впливає на вміння зірок виглядати модними та стильними.

Рік, що минає запам’ятається справжнім зірковим бебі-бумом. Зірки одна за одною йшли в декрет, а деякі поки що насолоджуються вагітністю, підкреслюючи її вишуканим вбранням.

1. Бейонсе

Найкращий піар на вагітності вдалося зробити 30-річній Бейонсе. Співачка прийшла на вручення премії MTV Video Music Awards з кругленьким животиком і завоювала всю увагу преси. На якому вона місяці вагітності - співачка приховує, однак відомо, що подружжя чекає дівчинку. Співачка вже підготувала дитячу кімнату і навіть купила ванночку зі стразами Сваровські.

2. Оксана Федорова

Восени про цікаве положення зізналась і 33-річна володарка титулу "Міс Всесвіт-2002" Оксана Федорова. Зірка вже на сьомому місяці вагітності. Стать довгоочікуваного малюка Оксана та її чоловік Андрій вирішили не дізнаватись й хочуть, що б це був сюрприз. В даний момент Федорова потроху відходить від справ і прагне зробити своє життя більш спокійним.

3. Катерина Вілкова

2011-й рік для 27-річної зірки фільмів "Чорна блискавка" і "Стиляги" Катерини Вілкової виявився вдалим. Акторка цього року вийшла заміж за актора Іллю Любімова, отримала премію "Жінка року" від журналу Glamour, а також готується стати матір’ю. Скоро у пари, з чуток, народиться дівчинка. Катерина планує забути на час про свою акторську кар'єру і зайнятися підготовкою до появи малюка.

4. Дженніфер Гарнер


Вже зовсім скоро 39-річна актриса та дружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер стане мамою втретє. Бен і дівчатка Вайолет і Серафіна з нетерпінням чекають появи нового члена сім'ї. А сама Джен поспішати не хоче: їй подобається бути в цікавому положенні. Акторка запевняє, що материнство зробило її більш спокійною та допомогло розкрити невідомі раніше сторони самої себе.

5. Джессіка Сімпсон

31-річна співачка та зірка реаліті-шоу Джессіка Сімпсон чутки про свою вагітність підтвердила напередодні Хелловіну. Батьком дитини є бойфренд дівчини - спортсмен Ерік Джонсон. Вагітна Джесіка поглинає бутерброди з джемом і з арахісовим маслом, а ще вживає дуже багато солі.

Джессіка стверджує, що їй подобається бути вагітною: "Коли я вперше відчула, як малюк штовхається, я розплакалася від щастя. Це було так чудово. Я відчула, як він ворушиться, і тільки тоді зрозуміла, що всередині мене жива людина!". Майбутня мама сподівається, що у неї народиться дівчинка.
Помилковий заголовок — Njg-5 yfqcnbkmysib[ vfq,enys[ pshrjdb[ vfnecm

19 Грудня, 01:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон