Настільна версія
мова | язык

Олександр Пономарьов стане учасником «Народної зірки»

13 Березня, 23:55

Поділитися:

19 березня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра четвертого сезону пісенного шоу «Народна зірка», у якому візьме участь народний артист України Олександр Пономарьов. 

«Я дуже люблю співати та експериментувати в музиці, – говорить співак. – У мене є профільна освіта, і я готовий допомогти учасникові проекту, який працюватиме зі мною в парі, розкрити свій талант», – додає Олександр Пономарьов. 

Нагадаємо, що за умовами шоу, 10 дуетів, які складатимуться з зірок естради і виконавців з народу, обраних за результатами всеукраїнського кастингу, щотижня виконуватимуть музичні композиції. Оцінювати конкурсантів буде професійне журі, проте вирішальним стане голос телеглядачів, які зможуть проголосувати за своїх улюбленців за допомогою sms і телефонних дзвінків. Дует, що опиниться на останньому місці, залише проект. 

Співак наголосив, що не обмежиться участю у шоу «Народна зірка» як учасник, але і придивлятиметься до виконавців-початківців як продюсер. 

«Наш продюсерський центр «З ранку до ночі» вже сьогодні має можливість без залучення сторонніх спеціалістів, власними силами, забезпечити 100% підтримку виконавцю: від розробки іміджу до випуску альбомів та зйомок відеокліпів. Тому від шоу «Народна зірка» я очікую не тільки гарних вражень, але і відкриття нових талантів для подальшої співпраці», – додає співак. 

Хто заспіває в дуеті з Олександром Пономарьовим на проекті «Народна зірка» дізнаємося під час першого ефіру шоу на телеканалі «Україна».
Помилковий заголовок — Jktrcfylh Gjyjvfhmjd cnfyt exfcybrjv «Yfhjlyjї pshrb»

13 Березня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)