Настільна версія
мова | язык

Друзі привітали Lama з днем народження справжнім рок-концертом

20 Грудня, 20:36

Поділитися:

Друзі привітали Lama з днем народження справжнім рок-концертомНаталя Дзеньків, солістка гурту Lama, відсвяткувала свій День Народження в стилі рок-н-рол. Серед гостей, які прибули привітати Ламу, були музиканти гурту Lama, Андрій Кравчук, Тарас Тополя і група АнтитілА, а також група зі Львова Prime Time.

Наталія приймала привітання, малювала всім бажаючим бінді і пригощала вегетаріанським рагу - сабджі. Стіл був накритий на смак іменинниці - ніякого м'яса і тільки ароматні страви з індійськими спеціями.

Темою вечірки був гаряче улюблений Ламою рок-н-рол. Гості, крім квітів і подарунків, дарували співачці свої пісні. На останок не втрималася і Наталя, виконавши кілька своїх хітів.

"Вечірка вдалася! Приємно, що друзі не підвели - всі витримали дрес-код в стилі рок-н-рол, а ще й влаштували мені сюрприз - справжній рок-концерт", - поділилася іменинниця.

День Народження співачки був багатий на різноманітні сюрпризи та символічні презенти. У подарунок від коханої людини Лама отримала прикрасу.

Дорогоцінна підвіска складається з двох половинок серця, одна з яких дісталася Наталі, а друга половинка буде перебувати у її коханого. Але одним з найяскравіших і несподіваних подарунків вечора стала поїздка в Індію, про яку Наталя давно мріяла, подарована шанувальниками її творчості.

"Після низки новорічних концертів буде можливість гарно відпочити, приділити час медитацій і нарешті побувати в країні моєї мрії", - раділа співачка.
Помилковий заголовок — Lheps ghbdsnfkb Дфьф p lytv yfhjl;tyyz cghfd;ysv hjr-rjywthnjv

20 Грудня, 20:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон