Настільна версія
мова | язык

Нове відео Заліска на пісню «На зло вітрам...»

21 Грудня, 18:36

Поділитися:

- Пісня «На зло вітрам...» – присвячена тим, хто хоча б раз у своєму житті кохав. Думаю, ця тема близька кожному. Довго працював над створенням пісні, – розповів Андрій Заліско. – Хотів, аби композиція не була схожою на жодну іншу. Вона дорога мені як автобіографічна.

До зйомок кліпу Андрій Заліско підійшов з неабиякою серйозністю. Прагнув довершеності у кожному русі, глибини сюжетного ряду. Сам написав сюжет майбутнього відео. Оператором та режисером стрічки став Олександр Сюткін. «За сюжетом відео, колишні закохані з часом починають усвідомлювати, що вони втратили в їхньому житті найголовніше-один одного.

– Перший варіант кліпу, що був знятий раніше, мені не сподобався. Адже процес зйомок відбувався у «чотирьох стінах», де не можна було показати всієї глибини змісту композиції. Другий етап зйомок розпочався у мій день народження і тривав два дні. Першого дня знімали на піщаному кар’єрі, де головним героєм став степовий сокіл Ізольда. Другий день разом зі струнним квартетом ми провели на даху «Львівської політехніки», звідки відкривається гарний краєвид осіннього Львова. Пісня вийшла у стилі поп-рок-балади»

Не обійшлося і без курйозів на знімальному майданчику. «Важко було приборкати норовливого сокола, який, за сюжетом, повинен був летіти назустріч вітру, долаючи всі перешкоди, - сказав Андрій Заліско. – Та після деякого тиску на пернатого актора, птах... втік. Більш як годину шукали його А коли знайшли, довелось уклінно вибачатись та обіцяти, що будемо лагідними з ним…».
Помилковий заголовок — Yjdt dsltj Pfkscrf yf gscy. «Yf pkj dsnhfv///»
21 Грудня, 18:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван