Настільна версія
мова | язык

Батьки Бейонсе розлучилися через зраду батька

21 Грудня, 19:30

Поділитися:

Після 31-річного шлюбу батьки відомої співачки, дружини репера і співвласника клубу НБА "Нью-Джерсі Нетс" Джей-Зі Бейонсе Тіна і Метью Ноулз розлучилися. Довгий і складний шлюборозлучний процес почався близько двох років тому.

Мати темношкірої поп-діви в 2009 році подала заяву до суду після того, як з'ясувалося, що у її чоловіка була позашлюбна дитина від актриси Александри Вайт. Невірний чоловік намагався відхреститися від батьківства, але генетичний тест показав, що Александра говорить правду. Її роман з Меттью тривав 18 місяців, а в лютому 2010 року на світ з'явився "плід кохання" - хлопчик, який отримав ім'я Ніксон.

І лише минулого місяця суд штату Техас виніс остаточне рішення про розлучення цієї сімейної пари. У суді Тіна заявила, що подружнє життя стала "нестерпним" через важкі конфлікти, які "не залишають жодної надії на примирення".

Меттью Ноулз протягом багатьох років був менеджером Бейонсе. Саме він зробив з дочки солістку популярної групи Destiny's Child. Він же привів співачку до успішної сольної кар'єри. Артистка наголосила, що незважаючи на скандальне розлучення батьків, як і раніше любить батька і припиняє тільки ділові відносини, а не особисті.

Бейонсе - старша дочка в сім'ї. У неї є 25-річна сестра Соланж Ноулз, актриса і композитор. Соланж вже встигла вийти заміж і розлучитися; у неї є 7-річний син на ім'я Деніел.
Помилковий заголовок — <fnmrb <tqjyct hjpkexbkbcz xthtp phfle ,fnmrf

21 Грудня, 19:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків