Настільна версія
мова | язык

Нагорний: "Міка після Америки стала божественною"

22 Грудня, 18:35

Поділитися:

Вже тиждень як на канікули до України приїхала співачка Міка Ньютон. Пробуде до 10 січня і всі три тижні перебування в Україні в неї розписані погодинно. Про це Gazeta.ua розповів її продюсер Тимофій Нагорний.

"По вечорах щодня концерти, вдень зустрічі і так далі. Взагалі Міка після Америки дуже змінилася. Стала дуже позитивною, доброю. Вона цим ще більше закохує в себе і ще більше для неї хочеться зробити. Вона й так була доброю, а тепер стала просто ангельською і божественною. Лос-Анджелес її не тільки професійно покращив, а й очистив її внутрішньо. Бо в Америці нема такого бруду, брехні, лукавства і лицемірства, як у нашому шоу-бізнесі", - зазначив Нагорний.

Новий рік Тимофій разом із коханою жінкою на ім'я Рената та Мікою відсвяткує у Франції на гірськолижному курорті.

"Міка буде і виступати і співати, і відпочивати. А потім знову летить в Америку, де ми будемо готувати її до MTV Awards. В серпні хочемо її виграти вперше. Це висока планка на наступний рік. Перед тим 18 січня вперше презентуємо кліп Міки на пісню "Don't Dumb Me Down". Це буде за місяць до Grammy. Хочеться, щоб журналісти фотографували її не тому, що вона красива дівчина із "лучизарною" посмішкою, а тому що вона реально співаюча артистка, яка завоює світовий шоу-бізнес. Це буде така нова "селебреті", яка прийшла на довго і потіснить всіх зірок", - переконаний Нагорний.
Помилковий заголовок — Yfujhybq^ @Vsrf gsckz Fvthbrb cnfkf ,j;tcndtyyj.@

22 Грудня, 18:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван