Настільна версія
мова | язык

У будинку Мадонни затримано злочинця

14 Березня, 16:46

Поділитися:

Незважаючи на наявність дорогих систем забезпечення безпеки та систем відеоспостереження, в лондонський особняк поп-діви Мадонни було вчинено проникнення зі зломом.

У будинку нікого не було, так як сама зірка і вся її родина, включаючи чотирьох дітей, перебувала в США у зв'язку зі смертю 99-річної бабусі Мадонни.

У суботу, о 5-30 ранку, на сигналізацію, що спрацювала в будинку співачки, який налічує 10 спалень, прибув наряд служителів порядку, яким вдалося затримати чоловіка, що проник в будинок через розбите вікно. У руках у нього були виявлені деякі особисті речі зірки, які чоловік мав намір забрати з будинку.

Затриманим чоловіком виявився 29-річний уродженець Польщі Гжегож Матлок, і сьогодні 14 березня він постане перед суддями у Вестмінстері, де йому буде пред'явлено звинувачення в проникнення на чужу приватну власність зі зломом.

Це вже не перший раз, коли в житло зірки відбувається проникнення. Попередній раз це було у вересні 2010 року, в квартиру Мадонни в Нью-Йорку вдерся відставний пожежний Роберт Лінхарт, закоханий в зірку шанувальник.
Помилковий заголовок — E ,elbyre Vfljyyb pfnhbvfyj pkjxbywz

14 Березня, 16:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея