Настільна версія
мова | язык

Найдорожчим російським актором виявився Хабенський

28 Грудня, 19:19

Поділитися:

За знімальний день актор отримує по 7 тисяч доларів.

Школа сценарної майстерності Cinemotion склала рейтинг найбільш високооплачуваних російських акторів 2011 року. Першим у списку став Костянтин Хабенський, який цього року знявся у безлічі фільмів - "Степан Разін", "Викрутаси", "Біла гвардія", "Два дні", "Небесний суд", "Шпигун, вийди геть".

Друге місце з доходом по 6 тисяч дол. зайняли Сергій Гармаш, Дмитро Дюжев та Марат Башаров. На третьому місці опинилися представниці прекрасної половини акторського цеху - Світлана Ходченкова і Нонна Гришаєва, яким за знімальний день платять по 4 тис. дол. А четверте місце зайняли Катерина Вілкова і Анастасія Заворотнюк з доходами по 3 тисячі дол. Нагадаємо, за даними Forbes, найбагатший актор світу - Леонардо ді Капріо. З травня минулого року по травень нинішнього він поклав у кишеню 77 млн. дол.

Друге місце в списку Forbes з 50 млн. дол зайняв Джонні Депп, який отримує виплати за "Піратів Карибського моря". Третім став Адам Сендлер з доходом в 40 млн. доларів. А найбільш високооплачуваними голлівудськими актрисами стали Анджеліна Джолі і Сара Джессіка Паркер, заробили по 30 млн.дол, а також Дженніфер Еністон (28 млн. доларів), Різ Візерспун (28 млн. доларів) і Джулія Робертс (20 млн. доларів).
Більше читайте тут: http://tsn.ua/glamur/shou-biznes/naydorozhchim-rosiyskiy-aktorom-viyavivsya-habenskiy.html
Помилковий заголовок — Yfqljhj;xbv hjcsqcmrbv frnjhjv dbzdbdcz {f,tycmrbq

28 Грудня, 19:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір