Настільна версія
мова | язык

Новорічний Dress Code

28 Грудня, 23:04

Поділитися:

Кожен рік напередодні Нового року ми скрупульозно вивчаємо, якій же dress code рекомендується для майбутнього святкування: адже кажуть, що «зустрічають за одежкою», тай саме від нашого одягу та настрою у Новий рік залежить, мабуть, наша вдача та ще багато чого.

Враховуючи, що наступний 2012 рік (він же рік всесвітнього апокаліпсису за деякими даними) приходить в образі Чорного Водного Дракону – його однозначно треба задобрити. Про усі тонкощі новорічного дресс коду ми довідались у самого стильного українського музичного гурту Dress Code (назва зобов’язує дресс-кодівців добре знатися на таких справах).

Жіноча половина групи авторитетно повідомила, що в них з Водним Драконом є багато спільного: по-перше, він обожнює усе блискуче, особливо сріблясті та золоті кольори, а по-друге, Дракон недобре ставиться до дешевої біжутерії, тому ідеальним варіантом будуть прикраси із золоту у вигляді драконів та інших земноводних. Крім того, дівчини вже обзавелися браслетами та сережками з камінням Драконе око, адже саме це каміння дозволить притягнути вдачу та добробут до своїх власників.

Чоловіча половина Dress Code до свята підготувалась не так ретельно, але ж не менш пильно – вони обзавелись ремінцями з шкіри рептилій та стильним лаковим взуттям: адже усе має блискотіти!
Помилковий заголовок — Yjdjhsxybq Вкуыы Сщву

28 Грудня, 23:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків