Настільна версія
мова | язык

Сенсація! Вперше в Україні QR-код у новому альбомі Гайтани «Самый лучший»

30 Грудня, 00:39

Поділитися:

Найбільший музичний холдинг країни Lavina Music та відома співачка Гайтана напередодні новорічних свят підготували грандіозний музичний подарунок для усіх прихильників.

Наприкінці грудня в усіх музичних магазинах країни з’явилася нова романтична збірка балад Гайтани «Самый лучший». У нову платівку увійшли 19 найяскравіших композицій усіх років творчості Гайтани, серед яких відомі хіти: «Шаленій», «Капли дождя», «Кто я для тебя», «Не йди», «Дивне кохання» та інші.

Подарунком для усіх володарів диску стане ексклюзивна інструментальна мінус-версія нової пісні «Самый лучший» з прописаним бек-вокалом співачки. Отже, тепер кожен бажаючий зможе заспівати улюблену пісню разом з Гайтаною. Але це іще не головний сюрприз…

Вперше в Україні, саме в новому альбомі Гайтани «Самый лучший» кожен зможе знайти і використати сенсацію новітніх технологій - QR код, за допомогою якого за декілька хвилин мінус-версія пісні «Самый лучший» з’явиться на мобільному телефоні володаря диску.

«На мій погляд такий подарунок як QR код стане найбажанішою новинкою для кожного українця, адже усі ми належимо до найспівочішої нації. Цей код – нова світова технологія, яка дасть можливість за лічені хвилини закачати мелодію пісні «Самый лучший» і разом зі мною одразу ж заспівати її. Я хочу, щоб люди якомога більше співали… Хором, дуетом чи виконували соло. Музика лікує серця і надихає, дарує крила і змушує серце посміхатися усіма барвами світу. Я хочу, щоб українці зустрічали новий 2012 рік співаючи і слухаючи хорошу музику», - говорить Гайтана.
QR код «QR - Quick Response - Швидкий Відгук» - це двовимірний штрих-код, що надає можливість за допомогою камери на мобільному телефоні розпізнати закладену інформацію.

Для того, щоб закачати мінус версію «Самый лучший», необхідно придбати нову збірку балад Гайтани «Самый лучший», позбутися упаковочної плівки, запустити програму сканування інформації на мобільному телефоні, навести об’єктив камери на QR код і отримати бажану інструментальну мелодію.

«Дорогі друзі співайте, посміхайтеся і даруйте радість, тепло вашим близьким і рідним! Усе, що я роблю – для Вас! Слухайте найулюбленіші пісні, насолоджуйтесь мелодіями, танцюйте, співайте і не забувайте проспівувати пестощі найріднішим і коханим людям!».

Помилковий заголовок — Ctycfwsz! Dgthit d Erhfїys ЙК-rjl e yjdjve fkm,jvs Ufqnfyb «Cfvsq kexibq»

30 Грудня, 00:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим