Настільна версія
мова | язык

Гайтана запрошує на Гаваї

30 Грудня, 20:31

Поділитися:

Відома співачка, композитор Гайтана, як справжня зірочка у новорічну ніч буде дарувати радість, щастя і свої пісні людям, які запросили артистку запалити яскравими вогнями та мелодикою голосу їх святкову Новорічну ніч. Гайтана завжди з радістю дарує свою райдужну посмішку, щирість, енергетику усім, хто поряд. Своє натхнення артистка черпає з красивих краєвидів життя. Найулюбленішим місцем на Землі Гайтана вважає Гаваї. Саме у це живописне місце співачка полетить у свої Новорічні канікули.

Острова Мауи и Кауаи давно підкорили серце Гайтани. Знову і знову її душа прагне повертатися туди, де реальність стає казкою, де кольори природи набувають неймовірної яскравості, де захід сонця заворожує погляд, теплі хвилі океану заколисують, ніжать, щиро обіймають своїми теплими водами. Ці острови – найзеленіше місце, де природа буяє усіма барвами, якими наділив її Бог. Скелясті озеленені краєвиди заворожують красою не лише туристів, але і режисерів, які знімають свої фільми саме в цих казкових місцях. Усім відома картина «Парк Юрського періоду» була відзнята саме тут.

«Гаваї – це Рай на Землі. Найпрекрасніший куточок нашої планети. Коли я там, то за спиною з’являються крила неземного, божественного натхнення. Морепродукти, екзотична їжа, фрукти… Якби ви знали, як я обожнюю ананаси… Саме Гаваї дарують мені найсмачніші нектари улюбленого фрукту. Я з нетерпінням чекаю, коли я нарешті опинюсь на цій привітній землі, де люди так щиро посміхаються, радіють і гостинно зустрічають кожного гостя. Я хочу знову політати над діючими вулканами на гелікоптері. Це неймовірні емоції, коли ти бачиш як власним, ніби пекельним життям живуть високі скелі. Хочу знову повернути у затишний ресторанчик, у якому подають неймовірної смакоти рибу, ім’я якої трохи складе і неймовірно кумедне – хуму-хуму-нуку-нуку-апу-ааа. Волію знову і знову танцювати гавайські танці. Бажаю ще раз прокататися на субмарині , насолодитися багатим підводним світом океану. І звісно, більш за все хочу, сидячи на березі океану, обіймати кохану людину і насолоджуватися заходом сонця і ніжними пестощами вечірнього вітру», - говорить Гайтана.

Гайтана та її коханий Едуард Клім на початку нового 2012 року вчетверте полетять на Гаваї, де проведуть свої новорічні канікули. Близько 20 годин доведеться добиратися до райського куточку, але за словами Гайтани та Едуарда, заради такого відпочинку можна подолати будь-яку відстань.

«Гаваї – неймовірно романтичне місце, де всі почуття набувають яскравіших відтінків. Теплі острови чекають на нас, а ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із ними. Я бажаю, щоб кожен, чия душа рветься до природних барвів та казкових краєвидів зміг у наступному році потрапити до цього Раю, що зветься Гавайї», - ділиться Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf pfghjie' yf Ufdfї

30 Грудня, 20:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)