Настільна версія
мова | язык

Джолі подарувала Пітту водоспад

5 Січня, 18:37

Поділитися:

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі подарувала своєму цивільному чоловіку, акторові Бреду Пітту на Різдво й 48-й день народження, що він відзначив у грудні, водоспад у Каліфорнії разом із прилягаючою до нього ділянкою землі.

Як повідомила газета The New York Post, Джолі вирішила зробити Пітту, з яким вони виховують шістьох дітей, такий подарунок, знаючи про його любов до архітектури.

В 2006 році пара відвідала знаменитий "Будинок над водоспадом" у штаті Пенсільванія, побудований в 1935 році американським архітектором Френком Ллойдом Райтом на замовленням мільйонера Едгара Кауфмана, передає ІТАР-ТАРС.

Визначна пам'ятка являє собою композицію з бетонних терас, розташованих на сталевих опорах прямо над струмком. Частина стрімчака, на якому стоїть будинок, опинилася усередині будинку й використовувалася Райтом як деталь оформлення інтер'єра.

"Бреду завжди подобався "Будинок над водоспадом", і його перший приїзд туди був незабутнім. Анджеліна хотіла подарувати йому щось зовсім особливе. Оскільки вона знала про його захоплення архітектурою, вона подумала, що ця ділянка - саме те, що потрібно", - цитує газета слова неназваного джерела.

За даними видання, актор планує побудувати на цій ділянці будинок, розробивши його дизайн самостійно.

"Бред мріяв про будинок, у якому були б чутні звуки водоспаду. Він завжди хотів побудувати будинок за власним проектом", - відзначає газета.

Пітт давно виявляє цікавість до архітектури. Так, в 2007 році він став одним з ініціаторів проекту "Зроби правильно", у рамках якого було побудовано більше сотні житлових будинків у зруйнованому ураганом "Катріна" Новому Орлеані. Він також став дизайнером "екологічного" готелю в Дубаї.

"Зйомки в кіно - моя робота, архітектура - моя пристрасть", - зізнався актор.
Помилковий заголовок — L;jks gjlfhedfkf Gsnne djljcgfl

5 Січня, 18:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків