Настільна версія
мова | язык

Анфісі Чеховій подарували діаманти та кулон-соску

10 Січня, 23:49

Поділитися:

Телеведуча Анфіса Чехова у свій день народження влаштувала спонтанну вечірку в одному з московських ресторанів.

Пишного торжества Анфіса вирішила не влаштовувати, обмежилася дружніми посиденьками в колі найближчих людей, пише "Комсомольська правда в Україні".

Особисто привітати Чехову в цей вечір приїхали Лера Кудрявцева, Жанна Еппле, Катерина Одинцова, хороший друг і колишній колега Анфіси по "ТНТ" Денис Морозов.

Крім традиційних букетів квітів, гості виявилися солідарні і в подарунках: майже всі присутні піднесли Анфісі дамські сумочки.

"Я дуже рада таким сюрпризам. У мене буквально фетиш на сумки. Я переконана, сумочка - це аксесуар, якого в гардеробі ніколи не буває багато", - посміхалася Анфіса.

На святковому столі несподівано виявилося два торти. Один з них став подарунком Анфісі від коханого, другий прислала ресторатор і давня подруга Чехової, Гаяне Бреіова. Анфіса не забула скористатися можливістю загадати два бажання і задути свічки на обох тортах.

Ще одним сюрпризом для новонародженої стала книжка дуже пікантного змісту з малюнками, виконаними в технології 3D. До книжки додавалися спеціальні окуляри, які протягом вечора гості з задоволенням одягали і заворожено вивчали вміст книги.

Серед подарунків знайшлося місце і коштовностям. Так, з цього дня шию Анфіси прикрашає срібний кулон у формі соски, а палець - кільце з діамантом.
Помилковий заголовок — Fyascs Xt[jdsq gjlfhedfkb lsfvfynb nf rekjy-cjcre

10 Січня, 23:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків