Настільна версія
мова | язык

Чоловік Бейонсе заспівав про те, як вона втратила дитину

11 Січня, 19:54

Поділитися:

Американська співачка Бейонсе, яка 7-го січня стала мамою донечки Блю Айві, перед цим пережила викидень.

Про трагічну подію в їхньому з дружиною житті заспівав у своїй пісні репер Jay-Z.

Про це пише "The Sun".

"Минулий викидень став такою трагедією, що ми боялися, що ти зникнеш", - говориться в композиції "Glory", яку він присвятив новонародженій дочці.

Маленьку Блю Айві Jay-Z в пісні кличе "найкращим своїм творінням".

До слова, не встигло зіркове маля з’явитися на світ, як навколо нього здійнялася буря пліток. Так повідомлялося, буцімто Бейонсе робили плановий кесарів розтин – насправді ж зірка народжувала сама.

"Ми щасливі оголосити про появу нашою красуні-донечки, Блю Айві Картер, яка народилася в суботу, 7-го січня 2012-го року. Її народження було надзвичайно спокійне та сповнене емоцій – ми на сьомому небі. Вона народилася природнім шляхом, зі здоровою вагою 7 фунтів (3,17 кілограмів)", - повідомили новоспечені батьки, пише "People".

"Це була найкраща пригода в житті нас обох. Ми вдячні всім за ваші молитви, добрі побажання, любов та підтримку", - додали Бейонсе й Jay-Z.

Те, що зіркова пара для пологів зайняла цілий поверх лікарні, спричинивши тим самим незручності іншим пацієнткам та відвідувачам - також неправда, запевнив представник лікарні "Lenox".

Подейкують, зіркові тато й мама вже встигли накупити для малої купу іграшок, дизайнерського одягу, меблів тощо, витративши на "немовлячий шопінг" півтора мільйони доларів.

Ця модна мала з часом дасть жару Харпер Севен Бекхем, припускає джерело журналу "Star", пише "Contact Music".

Зокрема золота конячка-гойдалка, на яку ще нескоро зможе залізти Блю Айві, обійшлася Бейонсе та Jay-Z в 600 тисяч. Іще вони купили стільчик для годування, прикрашений кристалами Swarovski – вартістю в 15 тисяч доларів та іграшковий будиночок за 30 тисяч.
Помилковий заголовок — Xjkjdsr <tqjyct pfcgsdfd ghj nt? zr djyf dnhfnbkf lbnbye

11 Січня, 19:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)