Настільна версія
мова | язык

Снупа Догга заарештували за зберігання марихуани

11 Січня, 19:54

Поділитися:

Відомий репер Снуп Догг (справжнє ім'я - Кальвін Броадус) був заарештований поліцією за зберігання марихуани.

Інцидент стався минулих вихідних у містечку Сієрра Бланка у Техасі на кордоні з Мексикою. Під час огляду гастрольного автобуса 40-річного репера прикордонні служби відчули запах марихуани. Провівши ретельний обшук, поліцейські виявили всередині салону невелику кількість наркотику, повідомляє Reuters.

Снуп Догг визнав, що знайдена марихуана належала йому, після чого був перепроваджений до поліцейського відділку, де йому пред'явили звинувачення у зберіганні наркотичних речовин, а потім відпустили. Судовий розгляд з цього приводу призначено на 20 січня.

За свою кар'єру репера неодноразово затримувала поліція за зберігання наркотиків і зброї. У 2010 році на тому самому контрольно-пропускному пункті на кордоні з Мексикою за зберігання марихуани був заарештований кантрі-співак Віллі Нельсон. Двома роками раніше Снуп Догг і Нельсон записали спільну пісню My Medicine, у якій були присутні алюзії на вживання марихуани.

Раніше американська актриса Кемерон Діас розповіла ЗМІ, що в молодості купувала марихуану у Снупа Догга, який тоді ще не був знаменитим репером.
Помилковий заголовок — Cyegf Ljuuf pffhtinedfkb pf p,thsufyyz vfhb[efyb

11 Січня, 19:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван