Настільна версія
мова | язык

Гайтана мріє про весілля на Гавайях!

12 Січня, 19:45

Поділитися:

Яскравий відпочинок здатен надихнути людину на неймовірні звершення, перемоги, наснаги, здатен зарядити шаленою енергетикою, наситити щастям і позитивом. Саме із цими емоціями повернулась з відпочинку відома співачка, композитор Гайтана.

Мільйони нових ідей, нових мелодій, пісень і творчих сил переповнюють артистку до краю. Яскрава, сповнена добра й любові Гайтана бажає від усього серця протягом наступного року дивувати українців своїми новими музичними роботами, посмішками, конкурсами, зустрічами й шаленою енергією…

«Я разом із своєю коханою людиною казково відпочила і тепер моє велике серце хоче співати на увесь світ про кохання, добро, радість і щастя. Я впевнена, кожна моя нотка, кожна моя пісня і емоція подарує слухачеві й глядачеві заряд енергії, позитиву й натхнення. Я хочу, щоб увесь світ заспівав в унісон з моїм серцем!», - ділиться Гайтана.

Після відпочинку Гайтана поклала в свою скарбничку мрій іще одне заповітне бажання – зіграти весілля на теплому узбережжі Гавайських островів…

«Я завжди захоплювалася і надихалася красою українських наречених. Яскраві сукні, посмішки, щастя… Це неймовірної краси картини. Та коли я побачила, як святкують весілля на Гавайях, то зрозуміла, що хочу стати саме такою - гавайською нареченою… Босоніж, у легкій, ніжній і красивій сукні, з квіточкою у волоссі, тримаючи коханого чоловіка за руку, пообіцяти небу, сонцю кохати вічно, дихати в унісон, дивитися в один бік… Це так романтично, так чуттєво і незвичайно. Я мрію про це», - говорить Гайтана.

Надихнувшись весільними думками, Гайтана вирішила в новому 2012 році запустити новий, грандіозний, а головне безстроковий конкурс для наречених. Кожна майбутня дружина має написати освідчення своїй коханій людині. Найщиріші зізнання, найкрасивіші пестощі й ніжності забезпечать нареченим-учасницям ексклюзивні подарунки від Гайтани. Артистка подарує переможницям можливість записати в професійній студії звукозапису будь-яку пісню зі свого репертуару, яку опісля молода дружина зможе подарувати своєму коханому. Подробиці конкурсу співачка оголосить згодом… Тож, варто починати готуватися!
Помилковий заголовок — Ufqnfyf vhs' ghj dtcskkz yf Ufdfqz[!

12 Січня, 19:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон