Настільна версія
мова | язык

Мірамі – «золотий» клубний прорив 2011 року у Польщі

12 Січня, 22:49

Поділитися:

2011 рік став для Мірамі надзвичайно плідним та багатим на досягнення. Група вийшла на європейський ринок і миттєво була підтримана Польщею та Чехією.

Грудневі підсумки 2011 року показали, що старання гурту Мірамі та команди були недаремні. Пісня “Сексуальна” потрапляє у “Гарячу 100” (“Gorąca 100”) треків на радіо Eska. У відкритому голосуванні, змагаючись із всесвітньовідомими іменами Rihanna, Pitbull, Adele, Shakira та іншими, - гурт Мірамі посідає 23 сходинку. Завдяки слухачам радіо RMF Maxxx, “Сексуальна” входить в 10-ку кращих клубних хітів 2011 року (“Klubowy przeboj roku”). А от на чеському Free Radio, де вже було представлено 3 пісні гурту, Мірамі з “Сексуальною” стає 4 із 100 кращих треків Чехії. Композиція “Miramimania” у цьому чарті на 27 сходинці а “Love (Through Galaxies)” на 88.

Польський кінематограф одразу реагує на шалену підтримку фанатів Мірамі, і “Сексуальна” стає саундтреком у передсвятковому фільмі “Корпоративна вечірка” (“Wyjazd integracyjny”).

Та найважливішим досягненням як для гурту Мірамі так і для фанатів став випуск дебютної платівки “Miramimania”, до якої увійшло 11 треків та 5 бонусів. Диск видав всесвітньовідомий лейбл UNIVERSAL MUSIC у Польщі. Вже за два місяці продажів гурт Мірамі отримує передноворічний подарунок. 7 грудня, на офіційному польському сайті http://www.zpav.pl/rankingi/wyroznienia/zlote/index.php, альбом “Miramimania” стає «Золотим CD» («Złote CD»).
Помилковий заголовок — Vshfvs – «pjkjnbq» rke,ybq ghjhbd 2011 hjre e Gjkmos

12 Січня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон