Настільна версія
мова | язык

Фестиваль «Fort.Missia» збирає побажання щодо виконавців

15 Березня, 19:16

Поділитися:

«Fort.Missia» твориться нами всіма! Ідея фестивалю — це спільна праця митців, поетів, акторів, музикантів, організаторів та відвідувачів. 

Це творчість, яка добрим настроєм переборює енергію війни. 

>Нам, організаторам фестивалю, важливо, щоб він став подією, яка залишиться у пам’яті і буде спонукати до роздумів над людськими долями, історією, добром, злом – словом, над життям і тим, як його прожити.

Тому, просимо пропонувати українських виконавців, виступи яких на фестивалі принесуть вам найбільшу радість. Будь-ласка, вказуйте також посилання на сайти виконавців чи на відео/аудіо з їхніх виступів, щоб ми могли сформувати цілісну програму.

Пропозиції надсилайте на скриньку dzygainfo@gmail.com

Хедлайнер (велика сцена 1 гурт), Рок, Етно, Електронна та експериментальна музика, Джаз, Театр, Література, Візуальне мистецтво, Ваш варіант

Довідка:
Утретє на українсько-польському кордоні на залишках унікальних оборонних фортів Першої світової війни відбудеться міжнародний фестиваль мистецтв «Fort.Missia». Час проведення: 1-3 липня 2011р.

Місце: Українсько-Польське прикордоння, с. Поповичі неподалік пункту перетину кордону Шегині. На цю територію можна потрапити тільки раз на рік і тільки на Фестиваль. Вхід на Фестиваль вільний.

Сайти фестивалю:www.fortmissia.com  www.dzyga.com
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm «Ащке/Ьшыышф» p,bhf' gj,f;fyyz ojlj dbrjyfdwsd

15 Березня, 19:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків